Dnevni horoskop za 29.06.2020.

0

Ovan


Pred vama je dan ugodnih susreta, kafa s poznanicima i zanimljivi razgovori. Koncentracija i pamćenje biće na vašoj strani. Dobar utisak koji ostavljate u društvu donijeće vam simpatije korisnih saveznika. Prionite na učenje, kreativne i intelektualne aktivnosti. U saobraćaju pazite i ne vozite prebrzo.

Bik


Dan je odličan za obavljanje poslova po gradu, bilo da je to kupovina, odlazak u banku ili na šaltere na kojima trebate isposlovati dokumente. Gdje god se nađete, širićete optimizam i za svakoga imati lijepu riječ. Osjetićete potrebu da poradite na svom izgledu ili fizičkoj formi.

Blizanci


Teškoće na koje ste nailazili postaju stvar prošlosti pa dan možete organizovati bez straha od nepredviđenih okolnosti. Mogli biste se naći u većem društvu, što će vam goditi u svakom pogledu. Na novčanom planu mogući su zastoji, ali će vas iznenaditi brzina kojom će se riješiti jedan pravni problem.

Rak


Energija vam je u padu pa ćete biti skloni preuveličavanju teškoća. Pritisnuti ste velikim očekivanjima nadređenih ili poslovnih partnera pa biste se mnogi mogli naći u vremenskoj stisci. Shvatićete da se od vas očekuje više nego što možete odraditi. Nemojte prećutati već se pobunite i izborite za svoja prava.

Lav


Dan je povoljan za sklapanje novih prijateljstava ili ulaske u ljubavnu vezu. Ne propuštajte večernji izlazak, jer bi vam mogao donijeti ugodno iznenađenje. Podrška koju ćete dobiti od važne osobe pokazaće se ključnom u rješavanju jednog nesporazuma prilikom zapošljavanja ili napredovanja.

Djevica


Moraćete ulagati više energije u situacije koje to inače ne zahtijevaju. Teško će vam pasti odlazak u kupovinu ili komunikacija s roditeljima. Danas ćete biti teški za saradnju pa bližnjima neće biti lako izaći s vama na kraj. Ako se planovi koje ste imali za veče poremete, dugo ćete osjećati napetost.

Vaga


Porast samopouzdanja pozitivno će se odraziti na vaš poslovni uspjeh. Bićete direktni i znati doprijeti do onih ljudi koji vam mogu pomoći da se zaposlite. Slobodni će s više hrabrosti pristupiti simpatiji, a večernji izlazak mogao bi ispuniti sva očekivanja. Neke bi mogla kontaktirati simpatija koju su upoznali na rođendanu ili nekoj proslavi.

Škorpija


Ukućani će vam pomoći u podmirenju finansijskih potreba. Ako trebate nešto kupiti za kuću, uradite to danas, jer ćete dobro odabrati i po povoljnoj cijeni. U poslu ćete diplomatijom riješiti manje prepreke, nakon čega će se stvari odvijati u očekivanom pravcu. Ako ste nečim uvrijedili partnera, iskupite se malim poklonom.

Strijelac


Nećete biti zadovoljni razvojem poslovne situacije, a otvoreno negodovanje može naljutiti vašeg šefa. Poslovni pritisak ublažićete tako da se povučete u pozadinu zbivanja. Više sreće pratiće vas u ljubavnom ili društvenom životu. Večernji izlazak, od kojeg nećete previše očekivati, mogao bi promijeniti vaš ljubavni status.

Jarac


Popričajte o stvarima koje vas muče sa prijateljem ili vašom voljenom osobom. Vrijeme koje provedete zajedno, možda čak i u tišini, zbližiće vas više nego što ste očekivali. Ideje koje vam budu pale na pamet mogu doprinijeti vašoj kreativnosti – zapišite ih da biste poslije mogli zajedno da ih prođete još jednom. Radite iz srca.

Vodolija


Mogli biste osjetiti nalet kreativne energije, što bi vas moglo ojačati u naumu da se bavite hobijem koji ste zanemarili. Na poslovnom planu sve vam ide od ruke – dobićete zeleno svjetlo za početak djelovanja ili će vam uplata pristići na račun. Slobodnima se smiješi novo poznanstvo, a zauzeti će uživati u ljubavnom zagrljaju.

Ribe


Ljubavne probleme doživljavaćete previše ozbiljno. Budite objektivniji, jer pretjerujete s kriticizmom i spočitavanjima partneru. Popustite malo, dajte drugoj strani da iznese svoj stav i mišljenje. Možda ćete dobiti neku dobru vijest koja se tiče vašeg trenutnog cilja. Popričajte sa prijateljem o tome i vidite kako možete da izvučete najviše iz novonastale situacije.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info