Dnevni horoskop za 28.06.2020.

0

Ovan


Priuštićete sebi odmor u pravom smislu te riječi pa ćete uživati u izležavanju ispred televizora. Ako vam osoba na čije ste društvo danas ozbiljno računali otkaže susret, ne očajavajte i ne ulazite u prepirku. Preusmjerite energiju na druge ljude i situacije. Sigurno ćete pronaći nešto što će vas zabaviti i razonoditi.

Bik


Slobodno vrijeme najradije ćete provoditi u četiri zida i baviti se obavezama koje vas zanimaju. Ugošćavaćete rodbinu, dok će neke među vama kreativan duh nagnati da se prihvatite uljepšavanja stambenog prostora. Veliku pažnju pridavaćete jelu i piću, pokazujući svoje kulinarske vještine.

Blizanci


Nećete podnositi pritiske ukućana, a i razgovori s njima teško će vam pasti. Ne pridajte prolaznim problemima nezasluženi značaj, možda svi zajedno niste raspoloženi za ozbiljne teme. Bićete skloni promjenama raspoloženja, a moguća je i nesanica. Pratiće vas osjećaj da vas drugi iskorištavaju za lične ciljeve.

Rak


Ako osjećate da ste zasićeni kućnim obavezama, izlaz potražite u hobijima i slobodnim aktivnostima. Uzbuđenja vam u večernjim satima neće nedostajati. Raspitivaćete se o osobi koja vam je privukla pažnju, a neki među vama će se poslužiti domišljatim trikovima kako bi saznali nešto više o drugoj strani.

Lav


Više od izlazaka i ispraznih razgovora, zabavljaće vas čitanje knjiga i gledanje filmova. Bićete razdražljivi u odnosu s ljudima za koje ćete procijeniti da nemate tema za razgovor. Moguće su svađe u porodici. Ako pokažete više razumijevanja za svoje ukućane i sami će pratiti vaš primjer pa će brzo pasti riječi pomirenja.

Djevica


Bićete odlučni u nastojanjima da dan provedete što kvalitetnije i uzbudljivije. Veče vam donosi zanimljiva druženja i nova poznanstva. Vašu strastvenost probudiće pronicljiva osoba, koja će se vješto nositi s vašim verbalnim zamkama. Više od fizičkog izgleda, zavšće vas njena inteligencija.

Vaga


Novac će biti tema rasprave u vašem domaćinstvu. Mnogo energije trošićete na rješavanje porodičnih nesporazuma povezanih s imovinom i nasljeđem. Od partnera nećete moći ništa sakriti. Biće sklon istraživanju vaše prošlosti i prilično sumnjičav, a njegova nepovjerljivost biće posljedica nesigurnosti u vaša osjećanja.

Škorpija


Kontrolišite svoj temperament, jer biste se mogli uvući u probleme. Moguća je svađa s osobom koju biste u ljutnji mogli uvrijediti. Neće vam to moći olako oprostiti pa bi bilo dobro da na vrijeme stanete na loptu. Finansijske probleme riješićete uz tuđu pomoć pa ćete spavati bezbrižnije.

Strijelac


Budite objektivniji i praktičniji, posebno u ljubavi. Dajte do znanja šta tačno želite, kako bi partner znao na čemu je s vama. Vodite više računa o bližnjima, posebno o starijim članovima rodbine. U ljubavi vam je krenulo. Vaša duhovitost i neposrednost biće mamac na koji će se hvatati zanimljive osobe.

Jarac


Odgodite planirane obaveze, osim ako baš nisu hitne. Fokusirajte se na sebe i uživajte u društvu suprotnog pola. Neko će vam dati do znanja da ste mu nedostajali. Verbalne sposobnosti vaš su adut ako ste u vezi ili braku. Pridobićete partnera za svoj cilj ili ga na nešto nagovoriti, što je vama lično jako bitno.

Vodolija


Posvetićete se planovima vezanim za adaptaciju stana i raspravljati o dobijanju stambenog zajma. Neki će vlastitim snagama ili uz pomoć prijatelja i rodbine obavljati radove na kući, ali pazite se povreda. Veze opterećene ljubomorom i nepovjerenjem te one koje pate od pomanjkanja komunikacije, naći će se na prekretnici.

Ribe


Imaćete odličan osjećaj za vrijeme pa ćete na sve stizati. Uslijediće pozivi za zabavu s više strana pa ćete se naći u dilemi kuda i s kim izaći. Odaberite društvo u kojem se osjećate najopuštenije. U ljubavi vas očekuje mnogo nježnosti. Partner će biti vaša desna ruka, više će vas paziti i maziti, nastojeći vam ugoditi.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info