Dnevni horoskop za 27.06.2020.

0

Ovan


Obaveze ćete obavljati s lakoćom, a probleme rješavati mudro. U kakvoj god se situaciji nađete, vodiće vas vaša odlična intuicija. Duhovitošću ćete stvoriti veselu porodičnu atmosferu. Potrebe djece biće velike, ali vama ništa neće biti teško. Neki bi danas mogli otići da posjete rodbinu.

Bik


Zbog Mjesečevog uticaja, mogli biste patiti od nesanice ili biti napeti. Nećete se moći smiriti na jednom mjestu, a pomisao na neku akciju biće vam mrska. Čitanje knjige i slušanje muzike biće najbolji lijek u ovakvim situacijama, ali i partnerovi zagrljaji i poljupci. Samci, očekuje vas odlična zabava u društvu!

Blizanci


Ukoliko se osjećate umorno, nemojte pretjerivati s kućnim poslovima ili dopustiti da bližnji uživaju dok vi radite. Ako vas prati osjećaj unutrašnje praznine, razmislite o upražnjavanju duhovnih tehnika koje bi vas ispunile iznutra. Ne odgađajte privatni razgovor s partnerom. Kucnuo je trenutak za istinu, posebno ako su vaše emocije oslabile.

Rak


Ako osjećate psihički umor, možda nešto morate mijenjati u načinu života. Možda previše radite ili je sva briga oko kuće i domaćinstva pala na vaša leđa. Prisjetite se starog društva i izlazaka. Pozovite ih na večeru ili društvene igre. Mlađem članu porodice potrebna je vaša pomoć – vaš će savjet biti dragocjen.

Lav


Odlično ćete se osjećati, a dobro raspoloženje prenosićete na okolinu. Ma koliko bili zaljubljeni i podložni strastima, nećete gubiti zdrav razum. Da biste se osjećali zaljubljeno, moraćete se osjećati i sigurno te će vam zbog toga kvalitetan razgovor s partnerom biti čak važniji od fizičke privlačnosti.

Djevica


Neće vam poći za rukom da osigurate dan odmora. Primaćete goste ili ćete ukućanima pokušati objasniti da trebaju sniziti ton dok razgovaraju. Tvrdoglavost i ljubomora predstavljaće smetnju emotivnom skladu. Bićete nestrpljivi pa će ljubavne iskre dovoditi do rasprava. Večernji sati donose više mira.

Vaga


Povećano samopouzdanje navešće vas na odvažne i razumne poteze. Druženja i kontakti zadovoljiće vaše intelektualne zahtjeve, a veoma veliku zainteresovanost pokazaćete prema osobi koja privlači pažnju britkim umom i znanjem. Nije isključeno da nakon razgovora razmijenite telefonske brojeve ili dogovorite susret na kafi.

Škorpija


Nametnućete se svojim karakterom, načinom razmišljanja i smislom za humor. Ne oklijevajte da napravite prvi korak prema simpatiji, jer će vam se inicijativa isplatiti. Zbivanja na ljubavnom planu znak su da je vaša veza na prekretnici. Razveseliće vas vijest koju ćete primiti predveče. Vrijeme je za nježnost i romantiku.

Strijelac


Porodična atmosfera većinom će biti ispunjena pozitivnom energijom, a bračne spone postaće čvršće. S veseljem ćete se prihvatiti uređenja životnog prostora, naročito novog, kao i popravaka i radova koje možete obaviti sami. Postane li atmosfeta za porodičnim ručkom previše tmurna, brzo ćete je oživjeti duhovitošću.

Jarac


Preosjetljivi ste pa izbjegavajte svađe i ne zamarajte se sitnicama. I u ljubavi ćete teže kontrolisati emocije, naročito ako ste zaljubljeni u zauzetu osobu. Srce će vam nalagati da zaboraviti na oprez i prepustite se fizičkoj strasti, dok će vas razum upozoravati da je možda bolje povući se na vrijeme.

Vodolija


Zaboravite na obaveze i prepustite se ljubavi – veoma dobro ćete se slagati s partnerom. Mijenjaćete se kao osoba i sazrijevati. Mlađi će biti odgovorniji, a stariji će preispitivati svoje stavove, navike i način života. Prijatelj ili simpatija shvatiće da se mogu osloniti na vas i da nećete ignorisati obećanje.

Ribe


Teško ćete podnijeti kritike na svoj račun. Lako će vas biti uvući u raspravu i nećete popuštati dok vaša riječ ne bude posljednja. Opušteniji način života bi vam pomogao. Obnovite poznanstva, nađite se s nekim koga dugo niste vidjeli. Poslušajte partnera ako vam se na nešto žali. Pružite mu moralnu podršku koju očekuje od vas.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info