Dnevni horoskop za 20.06.2020.

0

Ovan


Ako vam stara garderoba ide na živce, poklonite je i nabavite novu. Shvatite ovo preneseno i doslovno, oslobodite se tereta prošlosti koji će vas danas naročito pritiskati i raširite krila, radite i živite slobodno. Ma kako dramatično ovo zvučalo, upravo je tako.

Bik


Današnji je dan idealan za produbljivanje veze. Makar se vama činilo da je jedan dan beznačajan, nije tako – jednostavno će vas neki slijed događaja natjerati da porazmislite o tome šta i kako radite s partnerom pa, kad vam sine da je ta osoba pravi izbor za vas, shvatićete.

Blizanci


Kreativnost vam je danas pojačana i ne možete pobjeći od nje, ma koliko se trudili. U ovako dinamičnom razdoblju u kojem se nalazite, svaki dan koji možete iskoristiti za vlastito veselje dobro je došao pa se potrudite da iskoristite sve što vam život nanese na put.

Rak


Puni ste samopouzdanja i idete punom parom naprijed pa se posvetite nekim zaboravljenim aktivnostima i poslovima koje ste ugurali na dno ladice. Pokažite inicijativu i biće vam omogućeno da povedete kolege prema uspjehu.

Lav


U potrazi za sigurnošću ne morate tražiti daleko – tačno vam je pred nosom. Da, radi se o porodici i, ma koliko izgledali čudni i neprilagođeni, vole vas beskrajno i žele vas zaštititi u svakoj situaciji koja bi mogla biti opasna po vas.

Djevica


Malo ste previše osjetljivi danas pa bi bilo dobro paziti s kim se družite i šta radite, jer jednostavno bi vam se mogle dogoditi loše stvari, barem iz vašeg ugla gledanja. Najbolje bi bilo sakriti se u kući i ne izlaziti, ali kako morate, budite jako pažljivi.

Vaga


Cilj je ono što vam nedostaje da biste dobili smisao onoga što radite pa bi bilo dobro utrošiti današnji dan na pronalaženje onoga što vas motiviše i zbog čega vam krv poteče brže. Kad shvatite šta zapravo želite, biće vam mnogo lakše.

Škorpija


Igrajte prema osjećaju, jer ste trenutno u prilično osjetljivoj fazi kada vrlo lako prozirete kroz maske ljudi oko vas. Poslušate li svoj unutrašnji osjećaj, danas biste se mogli spasiti od prilične blamaže koju će vam namjestiti kolega ili poznanik.

Strijelac


Teško vam je držati se zacrtanog plana, ali to ne znači da trebate potpuno odustati ako danas ne ispunite ono što ste željeli. Smirite se, duboko udahnite i uradite sve što je u vašoj moći da se neugodna situacija razriješi.

Jarac


Promjene vas lagano nerviraju, niste im naklonjeni i ne odgovaraju vam. Sada, kad ste to napokon shvatili, razmislite šta možete sami uraditi kako vam se to ne bi dogodilo i preduzmite sve potrebne korake da se situacija riješi u vašu korist.

Vodolija


Budite na visini zadatka, poruka je koju vam planete šalju za danas. Makar vam se činilo da nemate priliku uraditi nešto značajno i dobro, ipak nije tako, a ono što će vam pomoći da jasnije vidite svijet oko sebe je hladna glava.

Ribe


Jednostavno uživajte u trenutnoj harmoniji, posebno s prijateljima koji su dokazali svoju odanost. Ne samo da su uvijek na vašoj strani, nego vam pomažu čak i kada znaju da niste u pravu. Šta ima bolje od toga?

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info