Dnevni horoskop za 16.06.2020.

0

Ovan


Neraspoloženi ste za veće aktivnosti pa ćete odrađivati samo ono što morate. Neki će se raspravljati sa šefom ili doživjeti kritiku na račun ponašanja. Moguće su nepredviđene situacije zbog kojih ćete morati mijenjati planove. Odnos sa simpatijom dobro se razvija, ali pazite da nešto ne upropastite svojom sumnjičavošću.

Bik


U bračnoj komunikaciji budite taktičniji, jer se partner neće složiti s vašim stavovima koje zauzimate prema osobama od zajedničkog interesa. Ustupak je nužan, ali put do njega zamršen i pun zbunjujućih situacija. Pobunićete se protiv toga da vam drugi kroje sudbinu. Radije ćete biti sami nego s nekim ko vas nervira.

Blizanci


Dobro ćete se nositi s tuđim hirovima i nepredviđenim okolnostima, ali pred kraj dana umor će vas podsjetiti da ni vi niste nesalomivi. Odmor vam je neophodan! Iako će vam na porodičnom i poslovnom planu nedostajati smirenosti, velike su šanse da se ispunite kroz ljubavni život. Dobar Venerin uticaj otvara priliku za novu ljubavnu priču.

Rak


Teško se nosite sa sve većim brojem obaveza i stresom kome ste izloženi, ali pohvala za dobro obavljen zadatak podići će vam samopouzdanje. Odnos s partnerom polako napreduje. Oboje ste svjesni da obostranim popuštanjem uspješno zamjenjujete raniju tvrdoglavost i svađu.

Lav


Nemojte skrivati slabosti i pred drugima se pretvarati da ste dobro ako niste. Štitićete vlastitu ranjivost odbojnošću i arogancijom pa bi vas bližnji mogli optužiti da ste drski. Obnovite prijateljske kontakte i u druženju pronađite zadovoljstvo. Od lošeg raspoloženja čuvaće vas fizičke aktivnosti pa se više posvetite sportu.

Djevica


Sve će se odvijati brže i lakše, bez odugovlačenja. Namjeravate li nešto preduzeti, ne gubite vrijeme na priče i okolišanja nego odmah krenite u akciju. Povećaće se vaše obaveze prema bližnjima pa ćete biti pozvani na nečije vjenčanje ili neku drugu vrstu proslave. Ugodnu vijest čućete od komšija ili prijatelja iz djetinjstva.

Vaga


Venera vam je naklonjena pa će romantika i ljubav i idućih dana biti vaša glavna preokupacija. Neki će obnoviti prekinutu vezu i pomiriti se s partnerom. Radne energije neće vam nedostajati pa ćete sve obaveze dovršavati prije zadanog roka. Krasiće vas pomirljivost i ljubaznost pa će svakom biti ugodno u vašem društvu.

Škorpija


Osjetićete jak unutrašnji nemir. Svako mirovanje i nedjelovanje stvoriće osjećaj da nešto propuštate pa ćete tražiti uzbuđenja. Gdje god se danas zatekli, neće vam nedostajati ideja za dobar provod. Imaćete odlične odnose s ljudima, a i s partnerom ćete se dogovoriti oko nekih važnih planova.

Strijelac


Kontrolišite troškove, pazite s računima i dokumentima. Nervozni ste i zaboravljivi te prilično iscrpljeni. Moraćete razjasniti dileme u vezi poslovne budućnosti i razmisliti o mogućnosti prelaska na drugo radno mjesto. Odmjerenim postupcima dajte sebi vremena da uvidite šta i kako nešto trebate uraditi ili odlučiti.

Jarac


Bićete meta ne samo udvarača nego i ljudi koji će osjećati potrebu da s vama razgovaraju ili se jadaju. Neko će vam biti zahvalan na savjetu. Ako nemate planova za večernji izlazak, pozovite prijatelje na kafu. Učinite sve da se opustite i ne razmišljate o brigama. Slobodnima se smiješe nove ljubavi, a zauzetima ljubavni preporod.

Vodolija


Nećete biti dovoljno objektivni. Preuveličavaćete probleme i s manje strasti uživati u pozitivnim situacijama. Bićete izloženi napornim osobama, naročito ako vam je posao vezan za rad sa strankama. Osjetan pad energije uticaće na porast neraspoloženja pa i želučanih tegoba. Treba vam više odmora i spavanja.

Ribe


Kontakti s inostranstvom, ugodna saradnja ili novo prijateljstvo uljepšaće vam dan. Vaše znanje u nekim poslovnim zadacima veće je od znanja vaših kolega. Iskoristite to, vrijeme je da izađete iz tuđe sjene. Ako se vraćate ili idete na put, koncentrišite se na vožnju i ne pričajte previše sa suvozačem.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info