Dnevni horoskop za 13.06.2020.

0

Ovan


Partneru ćete pronalaziti mane, ali ni on više neće tolerisati neke vaše propuste. Pripremite se na rasprave, posebno ako ne priznate svoje greške i ne pristanete na ustupke. Komunikacija s bližnjima biće otežana, naročito s djecom, prijateljima i rođacima. Opustite se uz omiljeno štivo, film ili lagane fizičke aktivnosti.

Bik


Mnogo ćete raditi po kući, spremati ili praviti razmještaj i takvi će vam poslovi dobro činiti. Nećete razmišljati o problemima nego uživati u malim stvarima. Ako niste raspoloženi za susret s nekim ljudima, odgodite dogovore. Zbog toga se niko od njih neće naljutiti, a vi ćete barem naći trenutke za sebe.

Blizanci


Zahvaljujući spretnosti i snalažljivosti, uspješno ćete se izvući iz nezgodnih situacija. Na ljubavnom planu moguća su iznenađenja, neočekivani partnerovi potezi ili nečiji zakašnjeli odgovor na vaš poziv. Bićete puni optimizma i potrebe da svoj život promijenite nabolje. Ako ste pušač, odlučićete da prestanete pušiti, a više računa povešćete i o ishrani.

Rak


Iako ćete rado izlaziti, pronađite vremena za porodicu. Izgladite nesporazume s ukućanima. Mogli biste osjećati napetost i biti razdražljivi. Fizička aktivnost biće jedan od načina pomoću kojih ćete postići više unutrašnje mirnoće. U ljubavi nemojte biti neodlučni. Uzmite stvari u svoje ruke, pozovite simpatiju na kafu i bolje se upoznajte.

Lav


Predstoji li vam susret s rodbinom, suzdržite se od kritika ma koliko bili u pravu. Pravo je vrijeme da podstaknete promjene koje će vam osvježiti ljubavni život. Ako ste u braku, preuzmite inicijativu i provedite dan po svom ukusu. Priuštite najmlađima dovoljno zabave i raznovrsnosti, razmislite da ih upišete u kreativnu radionicu.

Djevica


Prihodi i rashodi biće tema razgovora s ukućanima. Razmišljaćete o preuređivanju stana, kreditu ili kupovini namještaja. Ipak, zaključićete da je bolje pričekati neka bolja vremena. Kada je u pitanju emotivni život, budite odvažni i samopouzdani. Nemojte dopustiti da vas strah od budućnosti spriječi da ostvarite svoju ljubavnu sreću.

Vaga


Koristićete razne situacije i prilike kako biste zadovoljili svoj avanturistički duh. Više ćete se kretati i uživati u nesvakidašnjim situacijama. Svoje odlično raspoloženje prenosićete na druge. Znaćete uživati u danu i iz njega izvući najbolje. Šarm vam pomaže da se izvučete iz neugodnih situacija, uključujući i prepirku s roditeljima ili partnerom.

Škorpija


Ono što će se odvijati u vašoj kući biće manje zabavno od prigoda koje vas očekuju na drugim mjestima. Porodične obaveze previše će vas opterećivati. Vama će biti do društva i zabave. Ako vam je partner osoba težeg karaktera, imaćete dosta teškoća natjerati ga na opušteno druženje s prijateljima.

Strijelac


Planete osnažuju vašu potrebu za ljubavlju i aktivnijim uključivanjem u društveni život. Samoća i nerad biće posljednje što ćete odabrati. Prihvataćete pozive na kafu i rado se pojavljivati na raznim društvenim događanjima. Predaćete se flertu i uživati u buđenju novih emocija s nekim vrlo privlačnim.

Jarac


Iako ćete u ljubavi znati šta želite, nedostatak hrabrosti spriječiće vas da učinite prvi korak. Možda je i bolje malo pričekati, dok i sami ne uvidite šta i kada nešto poduzeti. Teško ćete se suzdržati kad vas neko iz porodice prekori. Osjećaćete se nepravedno napadnutima pa ćete uzvratiti prilično žestoko.

Vodolija


Moći ćete postići sve što želite, ali samo ako ne rasipate energiju na gomilu nepotrebnih stvari. Domišljatost će omogućiti iznalaženje rješenja kojima ćete se rasteretiti nekih obaveza ili poslova. Dospijete li u kakvu neugodnu situaciju, izvući će vas vaša snalažljivost i brzi jezik. Intimni život prožet je skladom. Shvatićete da vas partner podržava.

Ribe


Zaokupiće vas novčana zbivanja. Možda se s ukućanima odlučite za kupovinu većih stvari. Ako ste u novčanoj stisci, prijatelj će vam izaći u susret i ponuditi pomoć. U ljubavi ćete doći do novih spoznaja. Put do emotivne sreće biće trnovit, ali i ostvariv. Bitno je da budete uporni u osvajanju osobe koja vam se sviđa.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info