Dnevni horoskop za 10.06.2020.

0

Ovan


Iskoristite dan samo za sebe. Obogatite ga raznovrsnim aktivnostima. Uživajte u onome što imate i u čemu ste uspjeli, ne razmišljajući o onome što vam nedostaje. Ukoliko osjetite tugaljivost ili pad raspoloženja, pomoći će razgovor s nekim ko je veseo, ali i dovoljno osjećajan da vas razumije.

Bik


Dan će obilježiti putovanje, zanimljiv izlazak ili proslava. Veseliće vas okupljanja u kojima iz razgovora s različitim ljudima možete čuti svježe informacije i zanimljivosti. Slobodno vrijeme ispunićete baveći se hobijima ili u druženju s prijateljima. Nećete imati mira sve dok osoba koja vam se sviđa ne pošalje jasan znak da nije ravnodušna prema vama.

Blizanci


Napeta porodična situacija mogla bi vas uznemiriti. I odnos s partnerom neće biti dovoljno blizak, posebno ako budete isticali samo vlastite potrebe. Pokušajte se što više uključiti u rješavanje porodičnih problema, bez dubljeg zalaženja u nebitne detalje. Shvatićete da ništa ne možete riješiti sami nego uz pomoć ostalih.

Rak


Planetarni uticaji ponudiće vam priliku za zabavu. Imaćete više vremena za izlaske, druženje s prijateljima i razne aktivnosti. Bićete smireni, a zadovoljstvo pronalaziti u malim stvarima. Veseliće vas kafa s prijateljima ili posjeta rodbini. Na poslu ćete biti veoma produktivni pa će vas šefovi često hvaliti.

Lav


Mogli biste se osjećati iscrpljeno i bezvoljno. Ako ste željni mira i odmora, otkažite susrete i dogovore. Ukoliko uspijete izbjeći svađu s rođakom ili s prijateljem, dan vam neće biti loš. Pomalo ćete strepiti od nečijeg dolaska, posebno ako je to neko s kim niste u najboljim odnosima. Ipak, biće to ujedno i prilika da se zbližite.

Djevica


Ako želite da vas bližnji shvate ozbiljno, ne pretjerujte s kritikama, naročito ako nešto pokušavate raščistiti. Zapostavljaćete važnost bračne komunikacije na čemu će vam partner zamjeriti. Nećete imati volje ni nerava za druženje s porodicom. Njihove priče biće vam naporne pa ćete se radije povući u svoju sobu ili izaći na piće s prijateljima.

Vaga


Vaše veliko samopouzdanje dobro će djelovati na poslovni život. Bićete pristupačniji i velikodušniji prema kolegama pa ćete zanemarivati sitnice oko kojih se obično posvađate. Uticaj Marsa daje vam više hrabrosti i inicijative pa je vrijeme da u ljubavnom životu dovršite nešto što ste započeli.

Škorpija


Osjetićete nalet energije, ali nećete znati kako i kuda je usmjeriti. Budite što aktivniji – šetnjom, rolanjem ili plivanjem izbacite višak energije. Pomaci u emotivnom životu donose slobodnima prilike koje obećavaju više nego što se sada čini. Ako ste posvađani sa simpatijom, dan je dobar za pokušaj pomirenja.

Strijelac


Osjećaj iscrpljenosti nećete odagnati dugim jutarnjim spavanjem. Mogli biste se osjećati još i lošije pa je bolje da dan provedete u aktivnom odmoru ukoliko je to moguće. Pri tome izbjegavajte ljude koji vas i inače nerviraju. Bračni sklad narušiće verbalno nadmudrivanje. Ne izvlačite na površinu situacije koje su nebitne i koje su dio partnerove prošlosti.

Jarac


Nemojte trošiti energiju na zahtjevnije fizičke radnje. Neka vam lagana šetnja bude vrhunac današnjih aktivnosti. Više vremena provodićete u društvu brata, sestre ili rođaka. Mogli biste im u nečemu pomagati, možda u preuređenju kuće ili ćete ih ugostiti u svom domu na nekoliko dana.

Vodolija


Ključ vašeg zadovoljstva ležaće u aktivnom životu ispunjenom druženjem i zabavom. Vaša senzualnost i seksipil doći će do izražaja pa je dan odličan za ljubavne avanture. Oni koji maštaju o novoj romansi, trebalo bi da veću pažnju posvete osobi koja je često u njihovoj blizini. Ako počnete razgovarati, shvatićete da imate mnogo dodirnih tačaka.

Ribe


Nove okolnosti motivisaće i pokrenuti vaše unutrašnje rezerve, a porast samopouzdanja i optimizma pomoći će vam u savladavanju prepreka. Do izražaja će doći vaš individualizam i želja za rješavanjem problema. Promjene će biti popraćene pažnjom i podrškom partnera koji će biti zaslužan za neke vaše odluke i pozitivne pomake.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info