Ovi korektori najbolje prekrivaju tamne kolutove ispod očiju

0

Nabavile ste taj popularni korektor o kojem svi pričaju i bile ste tako uzbuđene, jer ćete se riješiti tamnih kolutova ispod očiju. Sve do trenutka dok niste primijetile kako on grozno izgleda. Šta je bilo?

Pa, jednostavno, niste odabrale pravi tip korektora. Ispostavilo se da je su za različite dijelove lica potrebne i različite formule, a tečni korektori najbolji su za osjetljivu kožu ispod očiju. Obično su svilenkastiji i neće se tako jednostavno “primiti” u sitne bore oko i ispod očiju. Kremaste korektore čuvajte za mrlje na licu, jer su oni “teži” i manja je vjerovatnoća da ćete ih morati više puta nanositi tokom dana.

Sada, kada znate da je tečni korektor najbolji, sljedeće tri opcije su odlične za prikrivanje tamnih kolutova ispod očiju.

NARS Radiant Creamy korektor


Postoji razlog zbog kojeg ovaj korektor ima stotine recenzija sa pet zvjezdica: trenutno maskira nesavršenosti dok istovremeno pruža blistav izgled za najljepši pogled (čak i onda kada ste spavale mnogo manje od osam sati).

NYX Hi Definition Photo Concealer Wand


Nakon ovoga, neće vam biti potreban nijedan filter za obrađivanje fotografija! Da, toliko je dobar, a pruža srednju do potpune prekrivenosti.

MAYBELLINE Fit Me korektor


Odličan je, jer je cjenovno najprihvatljiviji, a i zbog toga što prekriva tamne kolutove pružajući svjež i prozračan finiš.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info