Dnevni horoskop za 01.06.2020.

0

Ovan


Neće vam biti lako da podnosite zahtjevna zbivanja. Međutim, kada treba preuzeti ljubavne ili poslovne odgovornosti, pokazaćete da ste dorasli svakoj situaciji. Izvjesno je da ćete se u nečemu naći na novom početku ili biti iskusniji zbog novih spoznaja. Pred nekima su zanimljivi kontakti s inostranstvom i putovanja.

Bik


S povećanim poslovnim obavezama spretno ćete izlaziti nakraj. Bićete uspješni u komunikaciji s ljudima, uslužnim djelatnostima i kreativnim poslovima. Mogli biste prikupiti potrebne dokumente za podizanje stambenog kredita. Ljubavna zbivanja kreću u željenom pravcu pa ne oklijevajte da postupite onako kako osjećate da bi trebalo.

Blizanci


Htjeli biste mnogo toga uraditi, ali kočiće vas ljudi od kojih zavise vaši projekti i ideje. Pametno i ciljano savladavajte prepreke. Današnji zastoji samo će vam otkriti nečije pravo lice pa ćete znati ko su vam pravi prijatelji ili kolege. Imajte razumijevanja prema onima koji imaju mnogo posla, a možda i veće probleme od vaših.

Rak


Porodični život moraćete uskladiti s porastom broja poslovnih obaveza. Usklađivanje na obje strane moglo bi vas iscrpiti. U poslovnoj komunikaciji nailazićete na teškoće, a pogodiće vas i izostanak podrške bliskih kolega. Ne obazirite se nego se oslonite isključivo na sebe. Manje zdravstvene tegobe uzrokovaće loša probava.

Lav


Kvalitetnije ćete poslovati, a i finansijska situacija se popravlja. Odlično će vas služiti vaše mentalne sposobnosti; lukavošću i dosjetljivošću izbjeći ćete sve zamke. Razgovor ljubavne prirode nagovještava očekivanu prekretnicu u odnosu. Razgovori o budućnosti doticaće se tema braka i potomstva.

Djevica


Ukoliko rješavate stambene probleme, gradite ili ulažete u nekretnine, budite oprezni – potražite pomoć stručnih osoba. Budite pouzdani i odgovorni u poslu, jer će nadređeni, a moguće i neki od kolega, budno pratiti vaš rad. Ljubavni problem koji vas muči radije ćete povjeriti nekome koga slabo poznajte, ali pazite da vam se to ne obije o glavu.

Vaga


Svojom mirnoćom duha uspješno ćete savladati neugodne situacije, a pridonijećete i smirenju poslovne rasprave. Dobre prilike vam idu ususret pa upregnite svoje znanje i talente i usmjerite ih na prave stvari. Psihofizička energija vam je u porastu pa ćete biti optimističniji i opuštenije prilaziti problematičnim situacijama.

Škorpija


Želja za unošenjem promjena u životnu okolinu podstaknuće vas da se prihvatite uređenja svoje kuće. Mogli biste ukućane zaposliti da farbaju zidove ili ćete novim komadom namještaja unijeti željenu promjenu. Ako odlučite da u društvu obilazite prodavnice, vrijeme ćete provesti veoma ugodno, ali ćete potrošiti i mnogo novca.

Strijelac


Ako ste zbog poslovnih obaveza zanemarili porodicu, pokušajte im to nadoknaditi. Iznenadite ukućane planovima za godišnje odmore i ljetovanja. Mogli biste uspješno privesti kraju sudski spor, dobiti novi posao ili pridobiti partnera za poslovnu saradnju. Bićete uvjerljivi i puni samopouzdanja.

Jarac


Neki će se dogovori ili planovi izjaloviti. Možda ćete odgoditi putovanje zbog nečijeg slabog zdravlja ili će finansijski problemi biti uzrok lošeg raspoloženja. Prgavim ponašanjem nepotrebno ćete naljutiti partnera koji će vam prigovoriti da ste neozbiljni. Nećete biti raspoloženi za razgovor, iako će partner na tome insistirati.

Vodolija


Dan će obilježiti mnogo razgovora, ali i ugodnih promjena. Bićete na pragu rješenja problema koji se činio nerješiv ili ćete doći do korisnih informacija. Shvatićete da prema simpatiji gajite snažne emocije. Bićete zbunjeni vlastitim osjećanjima, ali i spoznajom da se odnos odvija prebrzo za vaš ukus.

Ribe


Imaćete pune ruke posla, a poslovni zastoji pomoći će da bolje upoznate ljude s kojima sarađujete. Neugodno će vas iznenaditi činjenica da vam okreću leđa onda kad vama treba pomoć. Kritike ćete dobro podnositi, ali ako vam ih uputi neko koga inače ne podnosite, oštro ćete uzvratiti pa nije isključena svađa.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info