Vodolija: Mjesečni horoskop za JUNI 2020. godine

0

Posao. Finansije će biti nestabilne tokom prve sedmice juna, a vi se potrudite da ih dodatno ne destabilizujete potpuno opuštenim stavom prema troškarenju. Ostatak mjeseca je vrlo finansijski korektan za vas.

Generalno gledano, malo poboljšajte odnos sa autoritetima, naročito tokom prve polovine juna. Imaćete dosta obaveza, s tim što ćete ih lako i uglavnom bez prepreka obavljati u većem dijelu mjeseca, dok će poslednjih desetak dana donositi zastoje i komunikacijske i papirološke probleme.

Ljubav. Odnos između voljene osobe i vas i neće biti toliko loš tokom juna. Moguće je da će tokom prve polovine mjeseca nešto više obaveza i okupiranosti poslom i finansijama dovoditi do toga da se rjeđe viđate i imate manje vremena za partnera, ali sem kratkotrajne tenzije ovo neće dovesti do ozbiljnijih problema.

Voljena osoba se hoće buniti što su vam druge stvari prioritet, a ne ona – u tim momentima ne dosipajte ulje na vatru, već smirujte i stišavajte situaciju nježnošću i posvećenošću. Drugi dio mjeseca jeste mirniji, mada se mora priznati da je to vašom zaslugom, jer ćete pokušavati svim silama da funkcionišete ravnopravno na dva kolosijeka – poslovnom i ljubavnom.

Ukoliko se u bilo kom trenutku tokom juna između voljene osobe i vas jave sjenke nepovjerenja ili sumnje, potrudite se da ih odmah razjasnite, ne ostavljajte stvari nedorečene.

Slobodne Vodolije, želje i realnost će biti teško pomiriti. Tek treća dekada mjeseca daje vam prostor da ostvarite neku konkretniju emotivnu priču koja bi vrijedila.

 

Zdravlje. Nešto po pitanju ishrane bi trebalo mijenjati. Takođe, drugi dio mjeseca donosi pojačan umor i sitne, ali iritirajuće tegobe koje se ponavljaju.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info