Vaga: Mjesečni horoskop za JUNI 2020. godine

0

Posao. Vagama je prva poslovna sedmica tokom juna prilično zahtjevno postavljena i to je ujedno i najkomplikovaniji period za vas u ovom mjesecu. Ne znači da će nadalje biti med i mlijeko, ali će svakako biti lakše i jednostavnije za funkcionisanje.

U stvari, shvatićete i sami – u ovom mjesecu ćete morati da sebe date 150 posto u posao, ali ćete rezultatima svakako biti vrlo zadovoljni. Mnoge situacije će ići sporije nego što biste vi željeli, ali ćete uspjeti da ih izgurate do kraja.

Ljubav. Kod Vaga imamo krajnosti kada su emotivna partnerstva u pitanju. One veze, koje su i inače nestabilne i u proteklom periodu ozbiljnije prodrmane, neka se pričuvaju, jer trenutno partner i vi “igrate” na tankoj granici i očas posla možete zakoračiti u prekid.

A taj prekid možda ne bi doveo do potpunog kraja, već bi vas uveo u duži vremenski period u kojem ćete se preganjati, vraćati i odlaziti ponovo – sve u svemu – napraviti sebi zbrku od života. One veze koje su dobre i postojane, sada mogu doživjeti velike promjene i pokret.

Može doći do promjene statusa u odnosu – do zajedničkog života, vjeridbe, braka. Za one nestabilne – napet mjesec, a za one stabilne vrlo uzbudljiv i podsticajan. Sad vi birajte u kojoj ćete kategoriji biti…

Slobodne Vage, vi imate dobru šansu za ulazak u ljubavnu priču, ali ukoliko vam je namjera da ona potraje, ne smijete se voditi samo strašću i biti zaslijepljeni. Oprezno hodajte u prvom dijelu juna, dok je treća dekada mjeseca već stabilniji period da uđete u nešto konkretnije i bolje.

 

Zdravlje. Široka paleta zdravstvenih problema – od pritiska, alergija, problema sa hormonima, kožom, osjetljivost grla i respiratornog sistema. Jedino što je dobro – sve je ovo kratkotrajno i prolazno.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info