Strijelac: Mjesečni horoskop za JUNI 2020. godine

0

Posao. U poslovnom životu tokom juna stoje oscilacije – periode teškoća i komplikovanih situacija smjenjivaće periodi poslovnih šansi, brzih rješenja, podrške od drugih osoba. Izgledaće kao da se tokom cijelog meseca jurite – što sami sa sobom, što sa partnerima, obavezama, papirima, idejama, planovima.

Tek pred kraj juna shvatićete da ste uspjeli da se izvučete iz cjelokupne zbrke i ne samo to već i da ste nekako usput uspjeli da povučete baš one poteze koji vam donose dobre poslovne dobitke.

Ljubav. Emotivni segment je kod zauzetih Strijelaca potpuno čudan tokom juna. Prvo, postojaće neki “prazan hod” kada je komunikacija u pitanju i to naročito kod onih koji su u braku ili dugim emotivnim vezama. Kao da ćete vas dvoje neke stvari prećutkivati jedno drugom, ali ćete oboje osjećati da nešto nije u redu, što će izazivati nervozu.

U nekom momentu će izgledati kao da ste ovo uspjeli da prevaziđete i komunikacija može krenuti nabolje, da bi opet ulaskom u treću dekadu juna krenuo pad raspoloženja, povlačenje i obostrana preosjetljivost.

Ne znamo u čemu je tačno problem u vašoj vezi, ali izgleda kao da vas dvoje niste iskreni prvenstveno prema sebi, a onda i prema onoj drugoj osobi.

Slobodni, biće kod vas interesantnih dešavanja tokom cijelog juna, ali je središnji dio mjeseca još i najbolji ukoliko imate namjeru da se trajnije vežete i pronađete osobu koja je prava za vas. Strijelcima se sada miješaju prošlost i noviteti – i jedno i drugo će dolaziti iznenada, donoseći mješavinu strasti i uzbuđenja.

Zdravlje. Možda vam energija nije baš uvijek na zavidnom nivou, brzo se umarate i nervozniji ste, ali generalno gledano nemate posebnu zdravstvenu problematiku tokom juna.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info