Škorpija: Mjesečni horoskop za JUNI 2020. godine

0

Posao. U prvoj dekadi juna, Škorpije neka najviše obrate pažnju na finansijski segment i na to kakve dogovore (bar što se plaćanja tiče) sklapaju, bilo sa saradnicima bilo sa šefovima. Ovo je ujedno i najzahtjevniji period tokom juna – sve što se bude nakon njega dešavalo izguraćete neuporedivo lakše i jednostavnije.

Štaviše, možete pokrenuti planove, dogovore, idejna rješenja – sve ono što je već neko vrijeme na čekanju. Iako povremeno naporan, ovo je izuzetno dobar period za vas.

Ljubav. Pa, nije jednostavan put kroz ljubavne vode zauzetih Škorpija tokom juna, ali s obzirom na to da krajnji rezultat može biti više nego dobar, trudite se da izdržite ovo putešestvije. Mars, kao vaš vladar, do pred kraj juna je u znaku Riba, što vas čini dodatno osjetljivima, nježnima, romantičnima, ali i sumnjičavima.

Svaki postupak od strane voljene osobe, koji se ne bude uklapao u ovu vašu senzitivnost, izazivaće prilično burnu reakciju sa vaše strane, tako da je vrlo moguće da ćete se sa dragim vam bićem vrlo intenzivno raspravljati, a u pauzama vrlo intenzivno voljeti.

Pogotovo u prvoj polovini juna akcenat je bačen na strasti svake vrste pa ćete vas dvoje oscilirati na relaciji spavaća soba (ili neka druga pogodna prostorija) – rasprava. Kako budete išli ka kraju mjeseca, komunikacija će se poboljšati, strasti dovesti u normalniji tok i vas dvoje imati više mirnih trenutaka pred sobom.

Slobodne Škorpije, ulazak u ljubavnu vezu svakako stoji. Samo je pitanje da li je to nova osoba ili neko vama već poodavno znan.

 

Zdravlje. Prva polovina juna donosi alergije, upale, probleme sa pritiskom, venama, hormonima. Drugi dio mjeseca vas oporavlja, diže imunitet i donosi potrebu za više pokreta i fizčkih aktivnosti.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info