Ribe: Mjesečni horoskop za JUNI 2020. godine

0

Posao. Mars u vašem polju ličnosti je izvrstan, kada je potrebno snažno i brzo djelovati na poslu, kada je potrebno otkloniti teškoće i biti osoba od akcije. No, ne treba zaboraviti da je to u svojoj suštini ipak ratnička planeta pa bi Ribe trebalo da malo smanje doživljaj, pogotovo do polovine mjeseca i da ne prave bespotrebno konflikte u svojoj poslovnoj okolini.

I bez ovoga jun će biti povoljan poslovni period za vas. Svoju energiju usmjerite u obaveze, u nove poslovne projekte, u svoje planove i prioritete.

Ljubav. Prva polovina juna može donijeti povremene probleme u odnosu sa voljenom osobom, a glavni inicijator za iste ćete uglavnom biti vi. Nešto vam smeta – da li postoji nezadovoljstvo trenutnim statusom vaše veze, da li imate očekivanja koja nisu ispunjena ili jednostavno želite da ubrzate i voljenu osobu i dešavanja – to znate samo vi.

Poenta je da ćete početi da prilično neprijatno pritišćete drago vam biće, a što može dovesti do nervoze i rasprava. Kad se malo “izduvate”, brzo ćete shvatiti da ste pretjerali i zato drugi dio mjeseca i jeste jednostavniji, pogotovo što ćete od voljene osobe dobijati više potvrda privrženosti, nježnosti, osjećanja. E sad, da li će biti baš sve onako kako biste vi voljeli – vjerovatno neće. Budite strpljiviji.

Slobodne Ribe, biće tu dešavanja i zanimljivih poznanstava – samo vodite računa da u prvom dijelu juna ne ulazite u emotivne priče vođeni strašću i hemijom. Pomračenje Sunca u vašem polju ljubavi, početkom treće dekade mjeseca, označava pojavu ozbiljnog emotivnog partnera i stabilne veze.

 

Zdravlje. Ne baš najpovoljnija, po pitanjima zdravlja, prva polovina juna. Moguće su povrede, upale, alergijske reakcije, problemi sa venama i oscilacijom pritiska. Drugi dio mjeseca je povoljan po vas.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info