Rak: Mjesečni horoskop za JUNI 2020. godine

0

Posao. Snagu definitivno imate, imate čak i podršku okoline i povoljnosti na vašoj strani, ali vam manjka motiva, efikasnosti. Rakovima će povremeno tokom juna biti problem da se organizuju, gubićete vrijeme na neke potpuno nebitne stvari, situacije, ljude.

Sa druge strane, inspiracija i kreativnost će postojati kao i potpuno otvoren put za vaše planove – samo nemojte da odlažete stvari, ne funkcionišite po principu “misliću o tome sutra”. Drugi dio mjeseca je efikasniji i bolji po vas i imaćete više volje za sve.

Ljubav. Ukoliko u odnosu sa voljenom osobom već neko vrijeme ima problema, tenzija – jun mjesec bi mogao da sve ovo digne na kvadrat. Ovo je posebno prisutno kod Rakova koji imaju unutrašnje nedoumice ili koji kriju stvari od partnera.

Pomračenje Mjeseca početkom juna, ali i pomračenje Sunca u vašem znaku u trećoj dekadi mjeseca i te kako mogu da debelo zatalasaju emotivne relacije u kojima ste, a u nekima i da dovedu do prekida Ili značajnijeg urušavanja odnosa. Savjet je – prvo treba biti iskren prema sebi, šta je ono što vi hoćete, a drugo – treba biti iskren prema osobi sa kojom ste.

Da li se ove situacije mogu prevazići? Pa naravno, ne zaboravite da uvijek najviše zavisi od nas samih, naših postupaka i naših reakcija na ono što nas okružuje. Rakovi koji na pameti imaju stabilnost i trajnost veze ove će energetski jake aspekte moći da usmjere u velike i značajne, pozitivne promjene u svojoj vezi.

Slobodni Rakovi – vrlo čudan mjesec za nove emotivne početke. Oni nisu nemogući, ali se moraju vezivati za prošlost…

 

Zdravlje. Fizički – bićete prilično dobro tokom juna. Mogući su manji problemi sa stomakom, najprije zbog neadekvatne ishrane. Mentalno – dosta stresa, napetosti, nervoze.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info