Lav: Mjesečni horoskop za JUNI 2020. godine

0

Posao. Početak mjeseca nije blistav – ili vi nemate dovoljno motivacije za rad ili vam se nameću okolnosti i situacije koje čine da tapkate u mjestu. Potrebno je nešto da vas istinski pokrene ili da vam otvori vrata, a to se i hoće dogoditi i to najvjerovatnije tokom druge dekade juna.

Već od tog perioda ulazite u dane značajnijih pomaka, jačanja vaše ambicioznosti i želje da se dokažete. Finansijski segment će tokom juna biti mjesto zbog kojeg se osjećate osjetljivo i ne baš stabilno, iako nećete imati značajne padove.

Ljubav. Prvih desetak dana mjeseca su naglašeno napeti u partnerskim relacijama. Potrebne su velike promjene da bi odnos napredovao, a vas dvoje ste prije skloni da “lomite koplja” nego da sjednete kao ljudi i istinski, otvoreno popričate o svemu – bez drame, bez patetike, bez međusobnih optuživanja.

Oni odnosi koji uspiju da preguraju ove dane, imaju šansu da se koliko toliko stabilizuju u ostatku mjeseca, mada se mora priznati da će kod vas i dalje postojati neki unutrašnji nemir i pritajeno nezadovoljstvo.

Zbog Saturna, koji se unazad vraća kroz polje partnerstava, niste u lakoj emotivnoj fazi i uticaj ove planete će vas kontantno tjerati da preispitujete i sebe i emotivnu vezu u kojoj ste.

Slobodni Lavovi, poslovni segment će najprije biti mjesto gdje će Lavovi moći da ostvaruju kontakt sa potencijalnim partnerima, ali i segment prijatelja i društvenosti može donijeti zanimljive osobe u vaš život. Sada možete ostvariti značajnu ljubavnu konekciju – jednu od onih koje mijenjaju život iz korijena.

Zdravlje. Moguće povrede u prvom dijelu juna, a taj period može donijeti i probleme sa kožom, hormonima, alergijama. Ostatak mjeseca je uglavnom dobar. Previše ste nervozni, krećite se više.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info