Jarac: Mjesečni horoskop za JUNI 2020. godine

0

Posao. Jarčevima je prva sedmica juna dosta napeta. Već neko duže vrijeme vi imate veliko opterećenje, bilo da su u pitanju mnogobrojne obaveze, bilo odnos saradnika i autoriteta prema vama. Taj period može donijeti da dugo kumulisano nezadovoljstvo izbije sa vaše strane i dovede do eventualno ozbiljnih poslovnih problema.

Umjesto da talasate sada, kada nemate dovoljno ni snage ni argumenata, pokušajte da sačekate svojih pet minuta, jer će doći. Vrlo vjerovatno već u drugoj polovini juna.

Ljubav. Iako će vam smetati neke situacije, koje se vezuju za voljenu osobu ili njeno ponašanje, što može tokom prve sedmice juna dana dovoditi do kratkotrajnih, ali burnih rasprava, ipak ovaj mjesec može da donese poboljšanje u vašim emotivnim relacijama.

Naravno, treba pregurati i riješiti te neke sitne prepreke koje će postojati, a onda se potruditi da vas dvoje ništa ne ometa da funkcionišete na najbolji način. Ako se posvetite jedno drugom, ovaj bi mjesec mogao donijeti čak i neku vrstu preporoda vašeg odnosa.

U nekim emotivnim relacijama može tokom ovog perioda doći do velikih, značajnih promjena i to naročito u trećoj dekadi juna. Kakve promjene – to će već zavisiti od vas dvoje, od vaših ciljeva i želja. Sve je otvoreno.

Slobodni Jarčevi, pružiće vam se prilika da otpočnete nešto zanimljivo i uzbudljivo, ali je pitanje koliko će to ostati na duži rok u vašem životu. Iskreno, ovi aspekti više govore o avanturi i flertu nego o nekoj ozbiljnoj ljubavnoj priči. Vaše je da nas demantujete.

 

Zdravlje. Početkom mjeseca moguće su povrede, problemi sa kožom, a i u saobraćaju bi trebalo da budete obazriviji. Ostatak juna mjeseca je dosta dobar.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info