Dnevni horoskop za 30.05.2020.

0

Ovan


Ako odlučite da se pomjerite iz svoja četiri zida i ovaj dan provedete aktivno, neće vam nedostajati uzbuđenja. Bićete u pokretu, puni planova i inicijative. Ukoliko ostajete kod kuće, neprestano će vas neko ili nešto ometati u namjeri da se odmorite. Razgovor s ukućanima vrtiće se oko novca, a neke finansijske odluke pašće vama na teret.

Bik


Ukućani ili partner će vam prigovarati da ih zanemarujete. Shvatite ozbiljno njihove riječi. Previše vremena trošite na nešto što je samo vama bitno. Simpatije koje gajite prema nekome vode vas u ljubavnu vezu. Ako ste u braku, bićete odlučni da razgovorom riješite sve nesporazume koji su pridonijeli udaljavanju.

Blizanci


Povremeni nedostatak volje, optimizma ili sumnja u dosadašnje kriterijume vrijednosti za vas djeluju stimulativno – danas ćete imati dovoljno energije da potražite nova rješenja. Iznenadne promjene na koje niste računali zahtijevaju da im se prilagodite. Na privatnom planu očekuju vas nesporazumi sa partnerom koje danas nećete uspjeti da izgladite.

Rak


Ako imate ljubavnih problema koje ne znate kako riješiti, danas je odličan dan da barem pokušate. Mogli biste se ugodno iznenaditi partnerovom reakcijom. Samcima veče donosi prilike za nova poznanstva, naročito ako se nađu u novom društvu. Prije izlaska pažljivo se dotjerajte, istaknite ono najljepše na sebi.

Lav


Nećete olako prihvatati mišljenje ukućana, smatrajući da vam previše pametuju. Nećete biti svjesni da takvim ponašanjem pogoršavate odnose. Umaraće vas partnerova inertnost i obavljanje uobičajenih poslova. Rutina i predvidljivost učiniće da se osjećate umornije nego što jeste, ali već sutra vraća vam se dobro raspoloženje.

Djevica


Živahnim duhom osvajaćete simpatije okoline. Dobro ćete procjenjivati situacije. Razveseliće vas susret s rodbinom koja živi u drugom gradu. Osoba koja vas zove na izlazak prilično je zainteresovana za vas. Nemojte pokvariti dobre izglede kašnjenjem ili razgovorom o temama koje su drugoj strani zamorne.

Vaga


Više će vas zanimati problemi drugih pa ćete nekome uputiti utješnu riječ. Bićete odlični u ulozi onog koji savjetuje, jer ćete svojom intuicijom nepogrešivo dokučiti šta muči drugu stranu. Prilično novca ćete potrošiti da porodičnu proslavu, rođendan ili neki drugi povod kako bi sve prošlo u što glamuroznijem ugođaju.

Škorpija


Posvetite se najbližima, jer će mali znaci pažnje biti uzvraćeni na najbolji mogući način. Kada je riječ o intimnim pitanjima i vašim potrebama, pokazaćete više odlučnosti i tako iznenaditi partnera. Neke među vama samo korak dijeli od ozakonjenja veze ili početka zajedničkog života. Na takvu odluku mogla bi uticati i trudnoća.

Strijelac


Imaćete potrebu za više mira, kako biste nesmetano posložili nagomilane utiske. Iscrpljuje vas neraščišćena situacija s partnerom. Ako mu objasnite šta osjećate, podstaknućete ga na iskren nastup. Neke osobe će vam crpiti energiju pa vaša želja da dan provedete na miru najvjerovatnije neće biti ostvarena.

Jarac


Telefonski razgovori, kraće putovanje ili sklapanje novih poznanstava putem interneta ili rođaka obogatiće dan zanimljivim sadržajima. Vaš optimizam će biti zarazan i privlačićete pažnju bližnjih originalnim nastupom i smislom za humor. Za srećan ljubavni život biće dovoljno da otvorite srce i prepustite se osjećanjima.

Vodolija


Mučiće vas loša koncentracija i neraspoloženje. Bolje se organizujte i ne oslanjajte se na druge, jer ćete samo otežati stvari. Ako osjećate umor i iscrpljenost, nemojte zanemarivati očigledne znakove koje vam šalje vaše tijelo. Ukoliko vas muče ljubavne dileme, pomoći će vam razgovor sa starijom ženskom osobom.

Ribe


Imaćete razumijevanja za druge i svoje mišljenje nećete smatrati jedinim ispravnim. Ukoliko dođe do manjih ljubavnih nesuglasica, budite spremni praštati, jer nema mjesta inatu. Planete će istaknuti vašu društvenost. Ugodno ćete se osjećati među ljudima pa ćete biti glavni zabavljač i na simpatičan način druge zadirkivati.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info