Blizanci: Mjesečni horoskop za JUNI 2020. godine

0

Posao. Ovo bi mogao biti kvalitetan poslovni mjesec, ali imaćete par prepreka koje ćete morati da savladate. Prva je tokom prve sedmice juna kada treba povesti više računa u odnosu sa autoritetima. Druga je polovinom mjeseca kada možete imati nerealna očekivanja i eventualno se upustiti u dogovore koji samo na prvi pogled djeluju kao dobri.

Treća se vezuje za vaše finansije, ulaganja i troškove u drugoj polovini juna. Iako vam na prvi pogled može djelovati kao zahtjevno i teško, imate ogromne šanse za uspjeh.

Ljubav. Prva sedmica juna je prilično izazovna u emotivnim relacijama, a napetost bi mogla dostići kulminaciju u danima oko pomračenja Mjeseca u vašem partnerskom polju. Najveći broj problema može biti pokrenut nejasnoćama u odnosu, nedefinisanim situacijama i statusima, sumnjom i osjećajem da postoji neiskrenost ili tajne.

Iako će u nekim momentima izgledati kao da ne postoji teorijska šansa da pronađete zajednički jezik, ipak su ove situacije rješive. U odnosu na prvi, drugi dio juna je znatno mirniji i stabilniji – vi lično biste mogli da se potrudite više i unesete vedriji i lepršaviji duh u vašu vezu.

Slobodni Blizanci – postoje dosta intenzivni kontakti sa suprotnim polom. Malo se stvari vrte oko prošlosti, malo oko novih ljudi u vašem životu. Sa prošlošću završavajte, na lijep ili manje lijep način.

Sa novitetima, mora da postoji doza opreza koliko god vam se neko dopadao i činio kao savršena prilika. Imate šansu da zgrabite “pravog” ili “pravu”, ali ne žurite sa procjenom i nemojte da budete baš previše zaslijepljeni.

 

Zdravlje. Tokom cijelog perioda Blizanci će morati da više pažnje obrate na zdravstveni segment. Prilično ste osjetljivi i to naročito respiratorni sistem i stomak. Krećite se, odmarajte, hranite kvalitetno.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info