Dnevni horoskop za 29.05.2020.

0

Ovan


Postizaćete zavidne rezultate u područjima koja podrazumijevaju rad s ljudima. Dobro ćete se snalaziti u razgovorima, prepoznajući namjere druge strane. Ukoliko imate u planu da tražite drugi posao, okolnosti će vam ići naruku. Bićete produhovljeni, razmišljaćete o smislu života, sudbini i sličnim temama.

Bik


Ne plašite se promjena. Profitiraćete čak i ako se tako ne bude činilo u prvom trenutku. Bićete zadovoljni učincima svog rada, ali i finansijskim postignućima. Međutim, s promjenama raspoloženja nećete izaći nakraj – ujutro ćete biti mrzovoljni i trebaće vam mnogo kafe da se razbudite. Ipak, uveče ćete opet biti u svom elementu.

Blizanci


Koncentracija vam neće biti najbolja. Mogli biste izgubiti bitno iz vida u moru detalja te se previše iscrpljivati radom. Najviše muke zadavaće vam sklonost savršenstvu, iako i sami znate da je to rijetko kada moguće postići. Partner će vam dati dobar savjet, ali vi ćete na to samo odmahnuti rukom.

Rak


Izbjegavajte učestvovanje u raspravama, naročito ako je riječ o tuđim svađama. Koliko god željeli da pomognete, na kraju će se sve svaliti na vaša leđa. Poslovna zbivanja mogla bi se preplitati s ljubavnim pa biste se mogli dovesti na klizav teren i postati meta tračeva znatiželjnih kolega. Obavite pregled kod stomatologa!

Lav


Kada je ljubav u pitanju, shvatićete na čemu ste. Neke dileme ćete napokon riješiti. Uživaćete u ljubavnom zagrljaju, a moguće je i planiranje zajedničkog života. Izaći ćete iz sjene i u poslovnom okruženju, ali napredak može biti usporen zbog zavidnih pojedinaca.

Djevica


Previše ćete se baviti tuđim životima i problemima koji vas se ne tiču. Nemojte okolo širiti neprovjerene informacije, jer bi vam neki ljudi to mogli zamjeriti. Teško ćete hvatati korak s vremenom. Opasnost od prekoračenja rokova dovešće vas u prilično neugodnu situaciju. Što prije se organizujte.

Vaga


Emotivna ravnoteža i lično zadovoljstvo odlično utiču na vaše odnose s okolinom. Poslove ćete obavljati u ugodnoj atmosferi i uživati podršku kolega. Mogući su dobici i uspjeh na području obrazovanja, trgovine ili medija. Ako planirate da kupite poklon za nečije vjenčanje ili rođendan, neka vam društvo pravi osoba koja ima visoke estetske kriterije.

Škorpija


Samoinicijativno ćete preuzeti na sebe zaduženja kolege ili partnera i time podstaknuti njihovu zahvalnost. Usmjerite pažnju na područje novca i zarade. Platite račune, podmirite dugovanja i napravite finansijsku konstrukciju, naročito ako planirate renoviranje stana. Ljubavni odnosi odisaće mirom i skladom, a konstruktivni razgovor riješiti problem.

Strijelac


Dan je pogodan za planiranje, kupovinu, putovanje i susret s osobom koju želite nazvati, ali se neprestano od toga suzdržavate. Okrenite njen broj, nećete zažaliti. Mogli biste doživjeti nepravdu na poslu, što će vas podstaknuti da izgovorite sve ono što vam ne odgovara. Niko se neće naći uvrijeđen, znajući da ste u pravu.

Jarac


Koliko god se trudite da održite rastojanje, pojedinci će vas uvlačiti u krug svojih problema. Neće vam preostati ništa drugo nego da se pred takvim ljudima povučete. Osluškujte svoju intuiciju. Ona će vam pomoći da izbjegnete problematične situacije i naporne osobe. U ljubavnom susretu ništa ne prepuštajte slučaju.

Vodolija


Lako ćete osvajati tuđu naklonost. Planete pozitivno utiču na druženje sa suprotnim polom, izlaske u veselo društvo ili putovanja. Ljubavni život biće prepun strastvenih zagrljaja, a veselje oko zajedničkih planova biće uzajamno. Obratite pažnju na jednu osobu iz kruga prijatelja koja vam radi iza leđa.

Ribe


Često ćete mijenjati raspoloženje. Trebaće vam distanciranje od gužve i ljudi. Privlačiće vas samoća kako biste sredili misli i osjećanja te vratili izgubljenu emocionalnu ravnotežu. Mogli biste ući u raspravu s pojedincima za koje smatrate da su dvolični. Smetaće vam nečija dogmatičnost i tvrdoglavost u stavovima.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info