Dnevni horoskop za 28.05.2020.

0

Ovan


Nećete se previše odmarati i prepuštati ljenčarenju. Dan će biti dinamičan i ispunjen brojnim obavezama. Tek manjim dijelom moći ćete računati na pomoć drugih, ali većinu stvari obavljaćete sami. Nedostajaće vam razumijevanja ili takta za potrebe drugih pa se s nekim prijateljima ili poznanicima možete posvađati.

Bik


Neki među vama rješavaće imovinske probleme ili one s nekretninama i nasljedstvom. Ako imate planove, sada se stvaraju uslovi da ih sprovedete u djelo. Granice između porodičnog i profesionalnog života biće tanke. Moguće je višednevno izbivanje iz doma iz poslovnih razloga, što će iziskivati bolju organizaciju kućnog života.

Blizanci


Uzbudljivi planetarni uticaji podstaknuće vas na originalne akcije i sklapanje novih poznanstava. Zanimljive vijesti stići će putem elektronske pošte ili porukom. Mjesečev uticaj na vaše polje ljubavi i kreativnosti pojačaće čulni doživljaj zbivanja. Umjetnici će biti nadahnuti, a zaljubljeni puni ljubavne energije, romantike i strasti.

Rak


Ništa ne prepuštajte slučajnostima, jer svaki problem koji pokušate zanemariti postaće veći i teže rješiv. Naći ćete se u neugodnim situacijama za čije će rješavanje biti potreban veliki napor i domišljatost. Situacija na finansijskom planu je osrednja pa ćete morati više štediti ili bolje raspolagati svojim prihodima.

Lav


Prepoznavanje vlastitih grešaka od neprocjenjive je koristi za svakoga pa čak i za vas. Zato, obratite pažnju na stvari koje su vas unazadile u nekoliko posljednjih mjeseci i uspjećete pronaći ono što vas muči.

Djevica


Vaš šarm i ljubaznost biće zaslužni za uspjeh u poslovnim i društvenim kontaktima. S partnerom ćete raditi na finansijskim projektima i intenzivirati društveni život pa ćete često skupa izlaziti. Mogli biste se upustiti u troškove, možda kupiti računarsku opremu ili novi telefon.

Vaga


Samopouzdanje će vam biti istaknuto, a svjesni ste i šarma kojim zračite pa ćete se spretno snalaziti u svim životnim područjima. Zaljubljeni će ući u zrelije razdoblje svoje veze. Strast će se prizemljiti, a životna iskušenja natjerati da pokažete svoje pravo lice. Vaša iskrenost i otvorenost još više će privući partnera.

Škorpija


Ljubavna zbivanja donose vam ispunjenje, ali vam se sada to tako ne čini. Emocionalne zavrzlame ne rješavajte u stanju konfuznih misli ili zaokupljenosti poslom, jer će vam umor ometati objektivnost. Posvetite se svakom području posebno. Odgovaraće vam rad u samoći. Više ćete se baviti svojim duhovnim životom.

Strijelac


Kako vam dan ne donosi veće i značajnije promjene, slobodno vrijeme ćete najradije provoditi s prijateljima. Bićete dobro raspoloženi i spremni na šalu. Godiće vam neformalni razgovori, izlasci i društvo u kojem se možete opustiti. Partner će možda imati drugačije potrebe od vaših pa će vas poželjeti samo za sebe.

Jarac


Neodlučni ste i, umjesto da vaš stav bude nepokolebljiv, ići ćete linijom manjeg otpora. Očekivaćete da se neke neizvjesne situacije raspletu same od sebe. Mijenjaćete raspoloženje, odluke i mišljenje. I najmanja partnerova kritika izazvaće u vama negodovanje pa će partner s vama teško ostvariti komunikaciju.

Vodolija


Novi ljudi ući će u vaš život posredstvom druženja, zahvaljujući angažmanu prijatelja ili rodbine. Poziv na večeru ili porodični skup mogao bi uroditi novim simpatijama. Zanimljivi susreti mogući su i u vašoj neposrednoj blizini, odnosno na mjestima gdje se najviše krećete.

Ribe


Pripazite na kreditne kartice i gotovinu. Ukoliko idete u kupovinu, mogli biste potrošiti više od predviđenog pa se poslije pokajati. Dan je povoljan za one koji sređuju papire za kredit ili ulažu novac u neke projekte. Intuicija će vam biti odlična, što će vam pomoći ako radite s ljudima. Imaćete strpljenja i za one s teškim karakterima.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info