Dnevni horoskop za 26.05.2020.

0

Ovan


Napravite reda u svom životu. Licemjerno ponašanje nekih ljudi s kojima se družite ili sarađujete neka vam bude podsticaj za odlučnu akciju. Ne dajte se iskorištavati. U pitanjima srca budite spontani i prihvatite neobavezna druženja i flertove. Partnera ćete iznenaditi prevrtljivim ponašanjem pa će misliti da ga ne volite dovoljno.

Bik


Teško se nosite sa stresom i sve većim brojem obaveza, ali šefova pohvala za dobro obavljen zadatak podići će vam samopouzdanje. Odnos s partnerom napreduje. Oboje postajete svjesni da međusobnim popuštanjem uspješno zamjenjujete raniju tvrdoglavost i svađu.

Blizanci


Moraćete se suočiti s onim što predstavlja prepreku na putu ostvarivanja ljubavnog sklada. Partnerova riječ moraće biti posljednja, a to će vas najviše nervirati. Pokušajte iskoristiti stanje svoje i partnerove opuštenosti, razgovarajte o lakim temama koje će vas nasmijati i razonoditi. Ne budite previše strogi prema djeci.

Rak


Radićete poslove koji će vam ne samo povećati ugled, nego i omogućiti da se osjećate korisno. Telefonski razgovori i druženje ispunjavaće vas pozitivom. Ako ste u svađi s ukućanima, riješićete nesuglasice i oprostiti jedni drugima mnogo toga. Vrijeme je za nove početke – zaboravite ono što je bilo.

Lav


Fokusirajte se na zaradu. Nadređeni bi vam mogao ponuditi priliku da dobro zaradite terenskim radom pa prihvatite tu mogućnost. Samci, neko prema vama gaji ozbiljna osjećanja, ali vi niste sigurni u svoja. Ukoliko ne budete požurivali ljubavne događaje, prije ćete spoznati ono što osjećate, a i druga strana će pristupiti otvorenije.

Djevica


Ako ukućani izraze želju da s vama o nečem popričaju, ne izgovarajte se poslovnim obavezama. Korisno je popričati s partnerom ili članom porodice te tako odlučiti o problemima koje donosi budućnost. Slobodni, zanimljivi susret ili telefonski razgovor daće vam temu za razmišljanje, ali i za maštanje.

Vaga


Biće vam teško da se skoncentrišete na rad. Opterećivaćete se sitnicama i nerviraće vas stvari koje ne možete promijeniti. Neko će vam iz čiste zavisti pokušati osujetiti planove pa dobro otvorite oči. Neobavezan odnos sa simpatijom za sada vam odgovara, posebno ako se niste oporavili od nedavnog prekida.

Škorpija


Odlično ćete se nositi s intelektualnim izazovima. Istaknuta kreativnost omogućiće vam da osmislite nove ideje i predstavite ih nadređenima na originalan način. Energičnim pristupom riješićete se svakodnevnih obaveza lakše nego ste očekivali i dobiti više vremena za zabavu. Fizička aktivnost najbolji je način da se oslobodite napetosti.

Strijelac


Neorganizovanost i slaba koncentracija otežaće poslovanje. Ponašaćete se svojeglavo, što bi vam moglo prouzrokovati probleme. Nestrpljivost i nepreciznost odraziće se na učincima vašeg rada pa ništa ne prepuštajte slučajnostima. Bračne prepirke mogle bi dovesti do razrješenja zamršenih i nejasnih situacija.

Jarac


Stare ljubavi nekad “iskoče” pred vas u najgorem trenutku, a to vam se upravo danas može dogoditi. Ako su ostale neke nerazriješene dileme, potrudite se da ih riješite odmah, kako se situacija ne bi ponovila za neko vrijeme.

Vodolija


Širićete životne vidike, edukovati se i sklapati korisna poznanstva. Osoba za koju mislite da nema mnogo dodirnih točaka s vama, ugodno će vas iznenaditi. U razgovoru s njom shvatićete da imate mnogo toga zajedničkog. Moguća je sve veća privlačnost i potreba da ste češće zajedno.

Ribe


Bićete osjetljivi, a mnogi će baš danas biti skloni tome da vas kritikuju. Strpljivo podnosite takve situacije, jer će se stanje uskoro promijeniti. U intimnom životu počinje razdoblje napetosti pa i porodičnih svađa. Pazite šta govorite. Ako vam nedostaje partnerova emotivna podrška, otvoreno mu to recite. Nemojte prećutati.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info