H&M: 5 najmodernijih haljina ovog proljeća

0

Haljine volimo, jer su veoma ženstvene, privlačne i u njima se osjećamo tako posebno. Kako biste i ove proljetne sezone dobile veoma moderan stajling pobrinuo se najpopularniji švedski modni brend, H&M, a sljedećih pet haljina haljina (osim što su moderne) možete nositi gotovo u svim prilikama.

Za vitkiji stas


Popularne pruge su nam uvijek u prvom planu tokom toplijih dana, a izuzetak nije ni proljetna sezona. Jedan od načina da ih nosite ovog proljeća jeste da birate haljinu sa vertikalnim prugama, jer vam one mogu pomoći da izgledate i malo vitkije.

Za trendseterice


Trendove nikada ne treba slijepo pratiti, ali jedan od trendova koji je apsolutno nemoguće izbjeći ove proljetne sezone je cvjetni dezen. Ove prekrasni print možete pronaći na svim komadima garderobe, ali i asesoarima i obući. Naravno, haljina je samo jedan od načina da ga uvrstite u svoj stajling ovog proljeća.

Za urbani stil


Haljina na kopčanje vraća nam se na velika vrata, a jedan je od onih komada garderobe koji vam mogu pomoći da dobijete urban i veoma upečatljiv stajling. Ovdje postoji više opcija, a ovaj model koji seže tik ispod koljena svakako je među najmodernijim ove proljetne sezone.

Za romantičarke


Tako nježna i privlačna, čipka je veoma poželjan materijal gotovo u svim prilikama. Možete je naći na svim komadima garderobe, bilo da se radi o onima koji su u potpunosti skrojeni od nje ili je ona samo mali, zanimljivi detalj. Ove proljetne sezone odlučite se za privlačnu haljinu od čipke i sigurno ćete privući pažnju, gdje god se pojavite.

Za sve prilike


Kako biste izgledale perfektno u svim prilikama, u tome vam može pomoći i haljina. Ove sezone to je H&M plisirana haljina sa privlačnim printom crne i bijele. Njena dužina vam dozvoljava da je nosite u svim prilikama, a s obzirom na to da su plisirani komadi garderobe moderni i popularni i ove proljetne sezone, dobićete i veoma trendi stajling.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info