Trenutno NAJPOPULARNIJI proljetni parfem na svijetu

0

Gotovo svake sezone (pa tako i ove), u prvi plan dolaze i određeni parfemi. Naravno, sigurno vam je cilj da uvijek fantastično mirišete, ali kako izabrati parfem koji vam nabolje odgovara? Da, onaj koji je baš dugotrajan, od kojeg vas neće zaboljeti glava, a koji vam prija baš u svakom pogledu?

Pa, jedan od načina da to uradite jeste i da se osvrnete na preporuku. Naravno, uvijek treba imati na umu da svaki parfem drugačije miriše na drugoj ženi (da, sve je do kože), ali ukoliko određeni parfem preporučuju milioni žena širom svijeta, onda je to sigurno preporuka vrijedna vaše pažnje. Upravo to je slučaj i sa sljedećim parfemom – on je trenutno najpopularniji miris na svijetu.


Daisy Dream elegantni je i senzualni cvjetni miris koji je neodoljivo svjež i lagan, ali i veoma dugotrajan. On je tako dobar da ga možete nositi tokom cijele godine, ali ipak, najbolje ga je nositi tokom proljetne i ljetne sezone.

Fantastična kombinacija voćnih i cvjetnih mirisnih aroma, kao što su kruška, jasmin i kupina, nikoga ne ostavlja ravnodušnim, a ovo je i jedan od onih parfema koji odgovaraju svim prilikama, mada je najbolji za dnevne varijante.

Iako je u prodaju izašao prije gotovo pet godina, čini se da je ovaj parfem najveću slavu i popularnost stekao ove proljetne sezone. Apsolutno divan i neodoljiv, u svakom pogledu, uključujući i bočicu u kojoj se nalazi.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info