Dnevni horoskop za 15.05.2020.

0

Ovan


Obnovićete garderobu, ali nećete se povoditi za modnim trendovima nego ćete kupovati ono u čemu se osjećate ugodno. Pokušajte što više iskoristiti dan za opuštanje, a ako uhvatite malo vremena, posvetite se nekoj sportskoj aktivnosti. Mogli biste upoznati osobu od autoriteta koja će imati veliki uticaj na vaš život.

Bik


Nemojte brzopleto odbaciti savjete bližnjih. Iako će vam se činiti kao da vam svi pametuju, shvatićete da su dobronamjerni i iskreni. Odgodite veće obaveze, jer niste u danu u kojem će vam to polaziti za rukom. Takođe, pripazite kome se povjeravate, jer biste se mogli neugodno iznenaditi kada saznate da vas ogovaraju.

Blizanci


Bićete raspoloženi za zabavu i razgovore. Prepričavaćete događaje iz svog djetinjstva na vrlo životopisan način pa ćete mnoge uspjeti nasmijati. Sve loše što vam se dešavalo u prošlosti sagledaćete vrlo realno i shvatiti kao veliku životnu školu. Neko blizak tražiće u vama podršku i riječ utjehe.

Rak


Nećete biti zadovoljni poslovnom situacijom. Ljutiće vas nekorektnost kolega ili nepravde kojima ste ni krivi ni dužni izloženi. Potrudite se oko rješavanja problematičnih situacija, ali bez povišenih tonova. Izbjegavajte dizanje teških predmeta, posebno ako već imate problema s kičmom.

Lav


Komunikacija će vam biti direktna pa će okolini biti veoma jasno šta želite reći ili postići. Bićete preduzetniji i uspješno rješavati zaostale poslove. Na vidiku su povoljne promjene pa i napredak. Budući da ćete mnogo telefonirati, pripazite na račun čiji iznos neće biti zanemariv.

Djevica


Mogli biste riješiti pitanje penzije, najma stana ili registrovati privatnu firmu. Otplatićete stare dugove ili ćete od nekoga posuditi novac. Izborite se za pravo na lično mišljenje, posebno u ljubavi. Emotivne odluke donesite vođeni srcem, a ne iz osjećaja obaveze. Iskoristite priliku da nekoga podsjetite na dato obećanje.

Vaga


Promišljenošću i emotivnošću unijećete mir u bračne odnose. Tokom večeri očekuju vas ugodni trenuci s partnerom. Istaknuta je vaša druželjubivost i lakoća u sklapanju poznanstava. S mnogo šarma obraćaćete se i onima koji vas budu hladno dočekali pa neće biti osobe koju nećete moći smekšati i pridobiti na svoju stranu.

Škorpija


Razgovor s osobom na položaju vraća vam nadu u bolju poslovnu budućnost. Shvatićete da vam se otvaraju novi putevi uspjeha. Ne oklijevajte dati do znanja da ste spremni preuzeti inicijativu i ostvariti dobre rezultate. Izbjegavajte savjete onih koji nisu u stanju riješiti ni svoje probleme, a vole drugima pametovati.

Strijelac


Zaokupite se raznovrsnim aktivnostima, jer će dosada i besposlica pridonijeti neraspoloženju. Tokom jutra bićete nestrpljivi pa biste svojim postupcima mogli nervirati okolinu. Osjećaćete se preopterećeno pa nemojte raditi nešto što možete odgoditi ili nije hitno. Potražite oslonac u partneru, nemojte sve raditi sami i na svoju ruku.

Jarac


Niste baš pretjerano jasni u komunikaciji s okolinom, tako da se ne morate čuditi zašto vas ljudi ne razumiju. Ako uspijete sadvladati svoj ego i kritike ne shvatiti previše lično, smiješi vam se dobar dan.

Vodolija


Vaša moć uvjeravanja i pregovaranja biće vrhunska. Zajednički interesi ojačaće spone koje vas povezuju s partnerom pa nije isključeno da oboje krenete u obavljanje istog posla. Lakoća kojom ćete osvojiti nečije simpatije, priskrbiće vam saveznike tamo gdje ste mislili da ih nema.

Ribe


Iako ćete se osjećati ranjivima i nespremnima za vezu, moguća je velika strast i zaljubljenost. Druga strana će na vas vršiti velik pritisak i insistirati na češćim susretima, što bi vam moglo smetati. Objasnite partneru da uspori tempo i da vam da više slobode. Ako nekome želite nešto dati do znanja, učinite to s osmijehom.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info