ZARA: Ovo su najmodernije cipele ove sezone

0

Baletanke, štikle, gležnjerice… Elegancija, moderan dizajn, udobnost. Upravo to je ono što nudi proljetna kolekcija ZARA cipela, a mi vam donosimo najmodernije modele za proljeće 2020.

Moćne gležnjerice


Da, gležnjerice su model obuće koji je idealan u svim prilikama, a već par sezona apsolutni su hit. Veoma lako ih možete uklopiti u svakodnevni stajling, a ukoliko vam je cilj da i ovog proljeća budete u centru pažnje, birajte crvene ZARA gležnjerice.

Odlično ih možete iskombinovati sa svim nijansama iz neutralnog spektra, a sigurno će vam pomoći da dobijete veoma moderan i privlačan stajling.

Totalna kamuflaža


Ukoliko vam je cilj da na veoma jednostavan i privlačan način svoju proljetnu kombinaciju podignete na jedan viši nivo, a svemu tome date i jednu skupocjenu notu, onda birajte obuću sa dezenom zmijske kože.

Ovo je i dalje jedan od najpopularnijih dezena koji nam dolaze iz životinjskog carstva, a ove ZARA gležnjerice pomoći će vam da u svakoj prilici izgledate fantastično.

Mačije štikle


Ovdje je riječ o modelima obuće koji imaju nešto niže potpetice, a koji neodoljivo podsjećaju na retro modele obuće iz šezdesetih godina prošlog vijeka.

Veoma su zgodne za svakodnevne prilike, posebno ukoliko ste više sati na nogama, a preporučuju se nešto višim damama. Možete ih bez problema uvrstiti u gotovo svaki stajling, ali i nositi u svim prilikama.

Lančana reakcija


Mokasine, baletanke i gležnjerice svakako su vodeći modeli obuće tokom proljetne sezone. Međutim, ono što je novost jeste da će ovog proljeća u prvom planu biti oni modeli obuće koji su ukrašeni određenim detaljima, a u prvom redu lancima.

Ovaj detalj je veoma moderan, a vašem stalingu može pružiti i malo glamurozniju notu. Mokasine s pomenutim detaljem model su obuće koji tokom proljetne sezone možete nositi u svim prilikama, ali i veoma dobro iskombinovati sa klasičnim modelima pantalona i farmericama.

Nezaobilazne tufne


Obično smo navikle da razigrane tačkice vidimo na komadima garderobe, ali je bitno napomenuti kako su one veoma često zastupljene i na asesoarima i obući.

Shodno tome, ZARA nas je obradovala štiklama koje su ukrašene tufnama, a koje su odlična opcija za mnogobrojne prilike, kako formalne tako i neobavezne. Imajući u vidu kako je riječ o tufnama koje su u neutralnoj nijansi, ovaj model obuće veoma lako možete uvrstiti u bilo koji stajling.

Klasični kolor bloking


Kombinovanje kontrastnih boja veoma je zanimljiv trend koji vam može pomoći da budete u centru pažnje te da na veoma moderan način odvučete pažnju sa dijelova tijela koji vas čine pomalo nesigurnima.

Naravno, jedan od najjednostavnijih načina da ga uvrstite u svoj stajling jeste da birate klasični kolor bloking odnosno kombinaciju crne i bijele, a to možete uraditi i sa obućom. Jednako dobro ćete uraditi i ako se odlučite za kombinaciju crne i krem nijansi, a takve upravo i jesu ove prekrasne ZARA baletanke.

Neizostavne štikle


Naravno, štikle veoma često nosimo i tako ih je lako uklopiti u bilo koji stajling, a postoji tako mnogo modela koje možete nositi u različitim prilikama. Međutim, kako nam je udobnost na prvom mjestu, jedan od fantastičnih modela, koje možete uvrstiti u svoj stajling tokom proljetne sezone, svakako su štikle sa punom petom.

Veoma udobne i lako prilagodljive svakom stajlingu, odlične za kombinovanje sa svim komadima garderobe, a kako biste svakodnevne kombinacije podigle na jedan viši nivo, birajte modele kod kojih je sama štikla dezenirana.

Za tople proljetne dane


I same znate kako je proljeće poznato kao i veoma prevrtljivo godišnje doba pa nas neće iznenaditi ni veoma topli dani, a tokom takvih dana, štikle otvorenih peta su i više nego preporučljiv model obuće.

Ovaj model obuće možete nositi u mnogobrojnim prilikama, a zanimljiva mašna kojom su ukrašene može vam pomoći da dobijete veoma upečatljivo modno izdanje.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info