Dnevni horoskop za 09.05.2020.

0

Ovan


Na pomolu su iznenađenja koja će ljubavni život usmjeriti u novom, priželjkivanom pravcu. Neko će vam dati do znanja koliko mu značite ili vam predložiti nešto što će iziskivati spremnost na promjene. Vrijeme je veoma povoljno da to objeručke prihvatite.

Bik


Osjećaćete kako je kucnuo trenutak da riješite problematične situacije i odnose. Međutim, problemi se neće riješiti preko noći i provodićete mnogo vremena razmišljajući o tome šta i kako uraditi. Ma koliko se trudili neke stvari odbaciti ili ostaviti po strani, to vam neće poći za rukom. Sve dok ih ne riješite, nećete se smiriti.

Blizanci


Kako biste objektivno sagledali ljubavnu situaciju, pomoći će vam blizak prijatelj svojim mudrim opažanjima. Poslušajte njegov savjet! Oni koji su odlučili provesti mirno veče, neće moći odbiti prijateljske pozive. Kućom će vam odzvanjati smijeh i zabava, a vi biti srećni i zadovoljni.

Rak


Veća pokretljivost i dinamično proveden dan učiniće vas optimističnijima i samopouzdanijima. Na buduće događaje gledaćete kao na nešto pozitivno, a ni mogući problemi neće vas plašiti. U dugom razgovoru s poznanikom otkrićete da vas vežu slični interesi. Vaš odnos ubrzo će se pretvoriti u iskreno prijateljstvo.

Lav


Bićete u stisci s vremenom. Moraćete istovremeno voditi računa o različitim stvarima pa ćete biti nemirni i skloni zaboravljanju. Uzburkaće se vaš emotivni život, ali u pozitivnom smislu. Saznaćete da osoba, koja vam se sviđa, jedva čeka da počne vezu s vama. Ako ste u braku, zajednički trenuci uvjeriće vas u snagu uzajamnih osjećanja.

Djevica


Svoje promjenjivo raspoloženje prenosićete na bližnje. Zato atmosfera oko vas neće biti onoliko opuštena i prisna koliko bi mogla biti. Pazite kome se povjeravate i pričate o sebi. Razgovarajte s partnerom o problemima, o onome šta osjećate i šta vam se događa. Dopustite mu da i on iznese svoje mišljenje o čitavoj situaciji.

Vaga


Posvetićete se čišćenju kuće, obaviti zaostale poslove i pripremati se za predstojeću sedmicu. Bićete pričljivi i otvoreni prema novim poznanstvima. Okruživaće vas voljene osobe, a koje će vam pomoći u donošenju jedne velike odluke. U večernjim satima primićete vijest koju nestrpljivo iščekujete.

Škorpija


Bićete objektivniji i steći ćete dublji uvid u prirodu vaših i partnerovih osjećanja. Neće vam se moći osporiti ozbiljnost i mudrost, čak iako vam partner inače zamjeri nedostatak upravo takvih osobina. Upriličite susret s prijateljima. Poznanstvo kojem ćete kumovati moglo bi prerasti u ljubavnu vezu.

Strijelac


Uradite nešto za sebe, čak iako se osoba do čijeg mišljenja držite ne slaže s vašim planom. Mlađi članovi porodice iziskuju više pažnje. Posvetite im više vremena i ponudite im pomoć. Veče provedite u društvu prijatelja i uz partiju karata ili šaha. Očekivani poziv simpatije mogao bi izostati, ali vaša briga će biti bezrazložna.

Jarac


Promjenjivi ljubavni uticaji zahtijevaju promišljeniji pristup. Ne prekidajte postojeću vezu smatrajući da su karakterne razlike između vas i partnera prevelike. Nakon mirnog razgovora, shvatićete da pretjerujete. Krizu nemojte doživljavati kao nešto dugoročno, jer već sutra bićete mnogo čvršći i veseliji.

Vodolija


Velika zaljubljenost mogla bi potpuno potisnuti vaš razum pa biste simpatiju mogli gnjaviti da se češće viđate. Međutim, druga strana možda nije načisto s osjećanjima prema vama i treba joj vremena za odluku. Ne zaboravite odgovoriti na pristigle pozive i elektronsku poštu, pronađite vremena za drage i bliske ljude.

Ribe


Ukoliko osjećate potrebu da se maknete od svega i sredite misli, objasnite ukućanima da vam je samoća nužna. Razmislite u miru o problemu koji vas muči, a po potrebi razgovarajte s ljudima koji su upućeni u vašu problematiku. Mogli biste osjećati psihički umor i imati slabu koncentraciju pa će popodnevno spavanje biti poželjno.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info