Dnevni horoskop za 07.05.2020.

0

Ovan


Izbjegavajte verbalne sukobe i zaobiđete rizike. Ukoliko mislite da vam je povrijeđeno neko pravo, borite se za njega redovnim putem. Biće vam lakše uspostavljati kontakte s važnim ljudima, ali se pripremite na zastoje. Srećom, ništa bitno se neće zakomplikovati. Na mnoge ispravne odluke navodiće vas vaša odlična intuicija.

Bik


Kontakti s rodbinom i prijateljima ispuniće vam dan pa neće ostati vremena za obavljanje planiranih poslova. Usmjerite energiju na ono što vam je najbitnije. Dobijaćete komplimente od drugih ljudi, ali i pohvale od šefova zbog vješto odrađenog zadatka. Partner će pokazati više inicijative, što će vas ugodno iznenaditi.

Blizanci


Prije nego posegnete za novčanikom, razmislite treba li vam ono što kupujete. Bolje je odustati nego poslije žaliti zbog nepovratnih troškova. Oslobodite se viška energije, jer ćete u protivnom postati nervozni. Izbjegavajte nagle reakcije i pokrete. Pomozite prijatelju ako zatraži vaš savjet, jer računa na vašu podršku.

Rak


Um vam je izoštren, a koncentracija odlična. Zadovoljavajte svoje lične potrebe i okrenite se vlastitim ciljevima. Veći dio vremena provodićete u komunikaciji s ljudima. Sve naznake nesigurnosti ili tjeskobe od drugih ljudi će nestati pa ćete se zbližavati s drugima lakše nego inače.

Lav


Bićete nervozni i nezadovoljni sobom. Iako će neraspoloženje biti prolazno, ako ne pripazite, mogli biste povrijediti one koje najviše volite. Partnera ćete kritikovati i brzo gubiti strpljenje. Zbog pomanjkanja samokontrole, mogli biste srljati u površne veze i steći naklonost dosadne osobe koje se nećete moći lako riješiti.

Djevica


Zanimaće vas moderna tehnologija, ali i širenje znanja. Planete će podstaknuti interes prema učenju, kupovini knjiga putem interneta, računara ili telefona. Poslovna komunikacija biće od veoma velike važnosti. Nemojte prećutati važne podatke. Pravi je trenutak da se riješite viška kilograma ili masnih naslaga. Godiće vam kretanje.

Vaga


Nemojte donositi prenagljene odluke koje će biti rezultat vaše nepopustljivosti. Inatom ćete najviše naštetiti sami sebi. Pogoršaćete odnose s bližnjima. Činiće vam se da vas niko ne razumije, a pri tome nećete biti svjesni svoje tvrdoglavosti i inatljivosti. Priberite se i izbjegavajte svađe i nadmudrivanja s voljenim osobama.

Škorpija


Planete povećavaju potrebu za druženjem i raznovrsnijim načinom života. Istaknuti su kontakti s prijateljima i rođacima, kao i ambiciozni ljubavni planovi. Bližnji će vam se obraćati za pomoć, znajući da ste uvijek raspoloženi saslušati ih. Nećete skrivati svoj interes prema duhovnoj nadogradnji, alternativnoj medicini i zdravoj ishrani.

Strijelac


Nemir će vas tjerati na neumjerenu aktivnost pa pazite da se ne iscrpite. Mogli biste nešto nepromišljeno reći pred nadređenima pa zatim požaliti. Brzo se izvinite, kako se nesporazumi ne bi produbili. Ako ne znate kako iskoristiti slobodno vrijeme, bavite se čitanjem, gledanjem filmova ili hobijem.

Jarac


Emotivna zbivanja biće prevrtljive naravi. Mogli biste pogrešno procjenjivati i nagliti. Dobro razmislite o nekim svojim potezima, ali i o partnerovim postupcima. Iako će vas nervirati sitnice i njegovi istupi, opstanak vaše veze neće doći u pitanje.

Vodolija


Posla ćete imati preko glave pa ćete umor teško izbjeći. Nemojte zapostavljati razbibrigu i odmaranje, čak ako zbog toga budete morali otkazati neku od obaveza. Neko će vas zamoliti da mu pomognete u fizičkom poslu, ali nemojte pretjerivati ako imate tegoba s kičmom ili niste u najboljoj kondiciji.

Ribe


Vaša energija je usmjerena na rutinske poslove, ali ipak ćete nalaziti vremena i volje za stvaralaštvo i rekreaciju, ali i ljubav. Bićete izrazito živahni i pokretljivi pa ćete rado odlaziti na sportske terene ili vježbati kod kuće. Odnos s partnerom biće bolji nego ikad. Savršeno ćete se nadopunjavati i razumjeti.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info