Dnevni horoskop za 02.05.2020.

0

Ovan


Ako vam predstoji susret s rodbinom, suzdržite se od kritika ma koliko bili u pravu. Pravo je vrijeme da podstaknete promjene koje će vam osvježiti ljubavni život. Ako ste u braku, preuzmite inicijativu i provedite dan po svom ukusu. Priuštite najmlađima dovoljno zabave i raznovrsnosti, sad je prilika da se još više zbližite.

Bik


Prihodi i rashodi biće tema razgovora s ukućanima. Razmišljaćete o preuređivanju stana, zajmu ili kupovini namještaja. Međutim, zaključićete da je bolje pričekati neka bolja vremena. Budite odvažni i samopouzdani, kad je emotivni život u pitanju. Nemojte dopustiti da vas strah od budućnosti spriječi da ostvarite svoju ljubavnu sreću.

Blizanci


Mnogo ćete raditi po kući, spremati ili premiještati namještaj i takvi poslovi će vam činiti dobro. Nećete razmišljati o problemima, nego uživati u malim stvarima. Ako niste raspoloženi za susret s nekim ljudima, odgodite dogovore. Zbog toga se niko od njih neće naljutiti, a vi ćete barem naći trenutke za sebe.

Rak


Iako ćete u ljubavi znati šta želite, nedostatak hrabrosti spriječiće vas da učinite prvi korak. Možda je i bolje malo pričekati dok i sami ne uvidite šta i kada nešto preduzeti. Teško ćete se suzdržati kad vas neko iz porodice ukori ili pozove na red. Osjećaćete se kao da ste nepravedno napadnuti pa ćete uzvratiti prilično žestoko.

Lav


Moći ćete postići sve što želite, ali samo ako ne rasipate energiju na gomilu nepotrebnih stvari. Domišljatost će omogućiti iznalaženje rješenja kojima ćete se rasteretiti nekih obaveza ili poslova. U slučaju da dođete u neku neugodnu situaciju, izvući će vas snalažljivost i brz jezik. Intimni život prožet je skladom. Shvatićete da vas partner podržava.

Djevica


Pronađite vremena za porodicu i izgladite nesporazume s ukućanima. Mogli biste osjećati napetost i biti razdražljivi. Fizička aktivnost biće jedan od načina pomoću kojih ćete postići više unutrašnje mirnoće. U ljubavi nemojte biti neodlučni. Uzmite stvari u svoje ruke i bolje se upoznajte.

Vaga


Koristićete razne situacije i prilike kako biste zadovoljili svoj avanturistički duh. Više ćete se kretati i uživati u nesvakidašnjim situacijama. Svoje odlično raspoloženje prenosićete na druge. Znaćete uživati u danu i iz njega izvući najbolje. Šarm vam pomaže izvući se iz neugodnih situacija, uključivši i prepirku s roditeljima ili partnerom.

Škorpija


Zaokupiće vas novčana zbivanja. Možda se s ukućanima odlučite za kupovinu većih stvari. Ako ste u novčanoj stisci, prijatelj će vam izaći ususret i nuditi pomoć. U ljubavi ćete doći do novih spoznaja. Put do emotivne sreće biće trnovit, ali i ostvariv. Bitno je da budete uporni u osvajanju osobe koja vam se sviđa.

Strijelac


Partneru ćete pronalaziti mane, ali ni on više neće tolerisati neke vaše propuste. Pripremite se na rasprave, posebno ako ne priznate svoje greške i ne pristanete na ustupke. Komunikacija s bližnjima biće otežana, posebno s djecom, prijateljima i rođacima. Opustite se uz omiljeno štivo, film ili lagane fizičke aktivnosti.

Jarac


Zahvaljujući spretnosti i snalažljivosti, uspješno ćete se izvući iz nezgodnih situacija. Na ljubavnom planu moguća su iznenađenja, neočekivani partnerovi potezi ili nečiji zakašnjeli odgovor na vaš poziv. Bićete puni optimizma i potrebe da svoj život promijenite nabolje. Ako ste pušač, odlučićete prestati pušiti, a više računa ćete povesti i o ishrani.

Vodolija


Planete osnažuju vašu potrebu za ljubavlju i aktivnijim uključivanjem u društveni život. Samoća i nerad biće posljednje što ćete odabrati. Predaćete se flertu i uživati u buđenju novih osjećanja s nekim vrlo privlačnim.

Ribe


Ono što će se odvijati u vašem domu biće manje zabavno od prilika koje vas očekuju na drugim mjestima. Porodične obaveze previše će vas opterećivati. Vama će biti do društva i zabave. Ako vam je partner osoba težeg karaktera, imaćete dosta teškoća da ga natjerate na opušteno druženje s prijateljima.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info