Vodolija: Mjesečni horoskop za MAJ 2020. godine

0

Posao. Vodolije, koje će najviše profitirati tokom maja mjeseca, jesu one koje se bave privatnim poslom ili ga tek pokreću. Ideje koje imate jesu dobre i trebalo bi ih primijeniti i otisnuti se u ove, za vas možda nove, ali istovremeno prosperitetne vode.

Generalno gledano, manjih nesuglasica imaćete sa poslovnim partnerima, kolegama, saradnicima. Bićete skloni da namećete svoju volju, što se mnogima neće dopasti. Više obratite pažnju na finansije, jer ćete biti skloni pretjeranom trošenju.

Ljubav. I partner i vi ste nešto više tvrdoglavi u prvoj polovini mjeseca i iako će kvalitetna komunikacija postojati između vas dvoje, isto tako će biti prostora i za povremene nesuglasice. Kao da oboje želite da dokažete da je vaše mišljenje ispravno i nametnete svoju volju.

Međutim, sve ovo su kratkotrajne trzavice koje neće u većoj mjeri opteretiti vaš odnos i uvijek ćete na kraju uspijevati da se uskladite.

Druga polovina maja donosi bolje raspoloženje kod oboje, optimističniju energiju i više zabave u vašem odnosu. Takođe, postoje dobre mogućnosti i da ponovo vratite strast za stare staze, jer ćete i voljena osoba i vi biti opušteniji.

Slobodne Vodolije, sa Venerom u vašem polju ljubavi, greške nema – emocija je ono što vas očekuje tokom maja. E sad, nastavak zavisi od toga da li vaše natalne predispozicije podržavaju u ovom momentu stabilan ljubavni odnos ili prolaznu emotivnu priču. Šanse da ovo potraje svakako postoje. Svaki od novozapočetih odnosa biće karmičke prirode, što ne znači da neće biti dobar.

Zdravlje. Stres teško da ćete moći da izbjegnete tokom ovog perioda, a kod nekih od vas biće prisutne i meteoropatske reakcije ili problemi sa pritiskom i krvnim sudovima.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info