Vaga: Mjesečni horoskop za MAJ 2020. godine

0

Posao. Svjesni ste da morate nešto promijeniti, kada je posao u pitanju, ali lutaćete tokom prve polovine mjeseca ne znajući šta tačno da uradite da biste poboljšali svoje pozicije, ali i finansijske prilive.

Tek drugi dio maja daće vam prave putokaze ili ćete u mnoštvu ideja uspjeti da izaberete baš onu koja je prava po vas. Drugi dio mjeseca donosi i naporne obaveze i mnogo posla, ali to će vam pasti lakše nego stagnacija i dosada. Odnosi sa kolegama i saradnicima su promjenjivi, naročito u drugom dijelu maja.

Ljubav. Ne baš savršen mjesec za zauzete Vage. U prvoj dekadi maja još ćete i kako-tako funkcionisati sa voljenom osobom, ali i te kako je primjetno da je kod vas debelo prisutan „zamor materijala“ i da ćete se često truditi da izbjegnete neku dublju i smisleniju interakciju sa partnerom.

Površinski, odnos tokom te prve dekade kao funkcioniše dobro, ali već po ulasku u drugu dekadu maja, ta površina će početi da se osipa i krenuće da izlaze problemi i riječi koje ste dugo čuvali u sebi.

Ovo ne mora da znači da će doći do prekida između vas dvoje, ali evidentno je da ćete oboje morati da debelo poradite na odnosu da bi se on oporavio i opstao. Neki od vas će pokušavati da spasu odnos sa partnerom kroz strast, ali ovo su samo privremena rješenja…

Slobodne Vage, vrijeme kada je vaša vladarka retrogradna nije baš sjajno za nove ljubavne početke, osim ako u svojim natalnim kartama već imate ovakvu poziciju ove planete. Budite oprezni, jer veliki početni zanosi uopšte ne moraju da označe da je veza iole kvalitetna i prava.

Zdravlje. Alergije, problemi sa hormonima, sa kožom. Takođe, oscilacija krvnog pritiska i tegobe sa krvnim sudovima. Imunitet vam nije najsjajniji, tokom cijelog mjeseca ćete se osjećati nekako slabašno.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info