Strijelac: Mjesečni horoskop za MAJ 2020. godine

0

Posao. Mnogo obaveza, a vi niste baš u pretjerano entuzijastičnom raspoloženju tokom većeg dijela maja. Čas ste u punom radnom fazonu, čas vas mrzi da se pomjerite s mjesta. Jeste da je ovaj period nešto malo zahtjevniji za vas, ali to ne znači da ćete tokom maja proći loše.

Period od ulaska u drugu dekadu pa do pred kraj maja donosi pojačane aktivnosti sa novim i starim poslovnim saradnicima i može se iz svega ovoga izvući povoljan dogovor za vas. Finansije su promjenjive, ali ne toliko loše.

Ljubav. Šaren mjesec za Strijelce u emotivnim vezama, a naročito za one koji su u braku. Ono što će vas čupati iz kojekakvih situacija, koje ćete priređivati jedno drugom, jeste komunikacija pa na ovu tačku treba igrati. Naravno, kada kažemo komunikacija, ne mislimo na rasprave, već na konstruktivne i otvorene razgovore u kojima se morate dotaći problema koji vas muče kao par, a ne gurati ih pod tepih.

U partnerskom polju se nalazi retrogradna Venera, a vladar vašeg znaka Jupiter takođe kreće unazad pa je ovo dobar period da završite sa pitanjima koja vas opterećuju, da riješite prošle nesuglasice i probleme.

Oni u braku će najviše trzavica imati zbog finansija i zbog pojačanih troškova koje ne uspijevate ni vi, a ni druga strana, najbolje da kontrolišete.

Slobodni Strijelci, možete se okrenuti ka prošlosti i ona ka vama, ali je pitanje da li će tu biti bilo kakvog trajnijeg spoja. Takođe, stoje vam nova poznanstva i nove osobe, ali savjet bi bio da ne ulazite u vezu brzinski, pogotovo ne ukoliko imate prevelika očekivanja.

Zdravlje. Bilo bi dobro da napravite neke promjene i počnete da više obraćate pažnju na potrebe svog organizma i na zdravlje. Neka prva stavka bude sređivanje ishrane pa onda fizička aktivnost.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info