Ribe: Mjesečni horoskop za MAJ 2020. godine

0

Posao. Jedan poprilično užurban mjesec je pred vama, još jedan u nizu onih kada morate da date sve od sebe da biste postigli ono što drugi od vas očekuju. Iako će vam ovo povremeno teško padati, ipak vas ta aktivnost i mnogobrojna dešavanja na poslu istovremeno podstiču i daju vam dodatnu energiju.

Ono što će vam predstavljati problem tokom maja jeste dosta loša komunikacija sa najbližim saradnicima, za koju uglavnom nećete vi biti krivi. Ipak, potrudite se da ne potencirate na raspravama.

Ljubav. Komunikacija sa emotivnim partnerom će istovremeno predstavljati mjesto vašeg spajanja, ali i razdvajanja. Kao da neće postojati zlatna sredina – voljena osoba i vi ćete ići iz krajnosti u krajnost.

U nekim danima ćete se svađati da sve pršti, a u drugim podsticati jedno drugo na smijeh, zabavu, opuštenciju i mnogobrojna zajednička dešavanja koja će donositi oboma dobru energiju. Jedino što je sigurno jeste da vam ni u jednom momentu neće biti dosadno.

Strasti su izuzetno pojačane. Takođe, postoji velika šansa da tokom maja napravite neku suštinsku promjenu u odnosu, onu koja će donijeti da se prvenstveno vi osjećate bolje i sigurnije i da smanjte nervozu i utišate gomilu pitanja koja vam u posljednje vrijeme kljucaju mozak.

Slobodne Ribe, kontakti sa suprotnim polom će se značajno pojačati, ali vam se ne preporučuje da sa konkretnim ulaskom u emotivnu priču žurite. Koliko god da vas neko privlači, možda je bolje da se za sada sve odvija na nivou priče i bližeg upoznavanja.

Zdravlje. Nesanica i nervoza u prvoj polovini mjeseca, dok kod starijih Riba može biti meteoropatskih tegoba. Drugi dio mjeseca donosi pojačanu sklonost ka alergijama.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info