Bik: Mjesečni horoskop za MAJ 2020. godine

0

Posao. Fokus je, tokom ovog mjeseca, na promjenama koje se dešavaju u vašem poslovnom okruženju. Početna faza vam može donijeti nejasnoće, probleme sa prilagođavanjem ili pak osjećaj da vam situacije izmiču iz ruku i da se u njima ne snalazite, ali kako vrijeme bude odmicalo shvatićete da ste se prilagodili i da vam ovaj nov način funkcionisanja odgovara.

Neke nove, povoljne prilike za vas otvaraju se najviše u drugom dijelu mjeseca. Finansijama ćete biti zadovoljni i pored povremenih oscilacija.

Ljubav. Kod zauzetih Bikova ljubavna situacija neće biti toliko loša tokom maja mjeseca. Iako ćete vi lično u prvoj polovini perioda imati povremeno promjenjivo raspoloženje i osjećanja, to neće uticati u većoj mjeri na vaš odnos, jer će partner umjeti da vam priđe na pravi način.

Voljena osoba će donositi dobro raspoloženje i znati da vas podstakne na akciju čak i u momentima kada ste preumorni i kada biste najradije samo ljenčarili i odmarali se.

Drugi dio mjeseca prvenstveno donosi jačanje strasti, što naravno znači da će postojati i više šansi za povremene trzavice i rasprave, ali one koje umijete da završite na najljepši način – jedno drugom u zagrljaju. Mjesec je dobar ukoliko želite da podignete svoj odnos na viši nivo ili da zajednički planirate budućnost.

Slobodni Bikovi – kao i uvijek, kada je vaša vladarka retrogradna, prošlost ponovo postaje aktuelna, ali ovog vas mjeseca čekaju i mnogobrojni novi kontakti sa suprotnim polom. Ne ulazite u veze koje su zasnovane samo na hemiji ili na pretjeranim očekivanjima.

Zdravlje. Uglavnom sitnije i prolazne tegobe koje će se vezivati za kožu, hormone, respiratorne organe ili način ishrane.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info