Dnevni horoskop za 29.04.2020.

0

Ovan


Ljubavna događanja ili obaveze oko djece ispuniće vam dan. Bićete znatiželjni i aktivni i rado pomagati drugima, bilo savjetima ili djelima. Slobodni će se lakše odlučiti za novu vezu i biti spremni za nova iskustva. Parove će veseliti događanja oko njihovih mališana, a drugi će svoje slobodno vrijeme nesmetano posvetiti hobiju.

Bik


Ako ste prekinuli vezu, partner će insistirati na ponovnom susretu. Nemojte dopustiti da vaš ponos bude prepreka. Dobra komunikacija i smisao za taktiku pomoći će vam u sređivanju nesporazuma. Atmosfera saradnje i razmjena ideja donijeće dobre poslovne rezultate, posebno ako vam posao dopušta kreativno izražavanje.

Blizanci


Samci, pokušajte da danas komunicirate sa veselim ljudima. Bićete stalno u pokretu, okruženi ljudima i zadubljeni u njihove priče. Posjeta rodbine ili bližih članova porodice ispuniće vam veče ugodnim razgovorima.

Rak


Poslovna svakodnevnica poprima nova obilježja. Iznenadni preokreti nagnaće vas da pokušate samostalno ostvariti neke projekte i počnete s dugo planiranim aktivnostima. U razgovorima s članovima porodice, prihvatite njihove argumente. Postupite li tako, izbjeći ćete rasprave i dokazati svima da cijenite njihovo mišljenje.

Lav


Bićete romantično raspoloženi i željni ljubavnih događanja. Parovi bi se mogli naći na krilima ljubavne sreće i otploviti daleko od svakodnevnice. Osobi koju površno poznajete otvorićete srce i ispričati joj nešto što nerado otkrivate. To će i vas same iznenaditi.

Djevica


Odgovaraće vam mirniji tempo i nezahtjevna zbivanja. Bićete umorni i neraspoloženi za razgovore. Skloniji ste povlačenju u svoj svijet pa ćete voditi bogat unutrašnji život. Tražićete razne načine kako biste udovoljili svoju intelektualnu glad pa ćete od prijatelja posuđivati knjige raznih tematika.

Vaga


Smisao za šalu i vještina komunikacije učiniće vas pobjednikom u raspravama. Razoružaćete partnera posebnim gestom ili izrazom ljubavi. Usmjerenost na poslovne ciljeve i zadatke, dobre organizacijske sposobnosti i izdržljivost omogućuju vam da prebrodite teškoće s kojima ćete se susretati.

Škorpija


Novac će biti izvor stresa. Neki će strahovati za svoje zaposlenje ili posao bračnog partnera. Ne dopustite da vas finansijska zbivanja toliko izbace iz takta, a pogotovo da budu razlog svađe s partnerom. Biće napetih situacija pa bi bilo poželjno da se prije svake izjave smirite ili samokontrolom izbjegnete sukob.

Strijelac


Očekuju vas susreti s ljudima koje niste dugo vidjeli, a koji su na neki način ostavili traga u vašem životu. Bićete vrckavi i željni izgledom i šarmom uticati na druge. Poistovijetićete se s onim što mislite i govorite te na druge djelovati uvjerljivo.

Jarac


Povlađivaćete vlastitoj egocentričnosti i taštini. Nađete li se pod budnim okom okoline, ne pridajte tome značaj. Ne upuštajte se u rasprave u kojima ćete biti u položaju da nekoga branite ili opravdavate. Pokušajte razvijati pozitivan stav prema životu i drugima, u čemu vam od pomoći može biti više druženja s veselim ljudima.

Vodolija


Ne gubite živce na sitnice i nebitne stvari. Trud i energija koje ulažete u poslove urodiće rezultatima pa nerviranju nema mjesta. Ako već ne možete uticati na brzinu i slijed zbivanja, zato imate uticaja na donošenje odluka. Očekuju vas povećani troškovi vezani za kuću. Posvetite se porodici i domu, razvijajte čvršće odnose s djecom.

Ribe


Volja će vam biti jača nego inače. Nećete biti spremni svakome i u svemu popuštati. Mnogi će se čuditi promjenama u vašem ponašanju, a najviše partner. Povoljni planetarni uticaji ohrabriće vas da preduzimate rizične poslovne poduhvate i u tome ćete uspijevati. Očekuje vas povoljna finansijska vijest.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info