Dnevni horoskop za 21.04.2020.

0

Ovan


Ukoliko se bavite poslom koji podrazumijeva detalje, provjerite sve podatke kako bi grešaka bilo što manje. Poslovni ritam neće vam ostavljati dovoljno vremena za ljubav, osjećanja i drage ljude. Vodite računa o tome da ne ostavite utisak nepouzdane osobe.

Bik


Lako ćete usvajati nove informacije i iskoristiti ih u pravom trenutku. Budite poslovno aktivni, kontaktirajte s kolegama. Iskoristite pogodan trenutak i istupite pred šefa sa svojim zahtjevima i prijedlozima. Ljubavni odnosi, tek zaljubljenih, odisaće prisnošću i postojanošću, a manji problemi još će vas više zbližiti.

Blizanci


Zbog svoje preosjetljivosti mislićete da su svi protiv vas. Međutim, to je samo odraz neraspoloženja koji je prolazan. U komunikaciji ćete ići u krajnosti, od šutljivosti do pretjerane pričljivosti pa ćete partneru biti neshvatljivi. Mijenjajte poglede na život i ozbiljnije prihvatajte ljubavne odgovornosti.

Rak


Predstoji vam dan većih poslovnih obaveza i zaduženja. Nekog ćete mijenjati i odraditi njegov posao. Bićete odlučni u namjeri da prebacite na ukućane dio poslova i da ih privolite na saradnju. Shvatićete da ste preuzeli na sebe previše poslova. Veče je pogodno za povjerljive razgovore udvoje. Iznesite partneru svoje želje.

Lav


Budite oprezni sa svima onima od kojih, na neki način, zavisite – lako možete pogriješiti ili reći nešto pogrešno. Pronađite izduvne ventile kroz hobije i druge opuštajuće aktivnosti. Uprkos vašoj nesigurnosti i zatvaranju u sebe, partner će dokučiti šta vas muči i podići vam raspoloženje svojim vrckavim duhom i humorom.

Djevica


Odnosi s partnerom biće otvoreniji pa će se rasplesti mreža prijašnjih nejasnoća. Neki će upoznati osobu koja će načinom razmišljanja biti bliska njihovom. Iz tog poznanstva mogla bi se izroditi korisna saradnja. U poslu vam kreće nabolje, a neki uticajni ljudi spremni su vas podržati u ostvarivanju ambicija.

Vaga


Izbjegavaćete pojedince koji previše zapitkuju i oduzimaju vam dragocjeno vrijeme. Pokušajte dan provesti u što mirnijem raspoloženju, ne dopuštajući da vas pojedinci iznerviraju. Pružite partneru konkretnije dokaze svoje ljubavi i naklonosti, posebno ako je nepovjerljiv. Ako ste u potrazi za poslom, samoinicijativa će se isplatiti.

Škorpija


Prepreka će biti manje pa ćete raspolagati s više pokretačke energije. Nove mogućnosti otvaraju vam se na finansijskom planu, kao i prilika da povećate prihode. Posvetite više pažnje izgledu, ali i mentalnoj dobrobiti. Čitajte, odmarajte koliko god možete – radite nešto što će vam podići duh i vratiti poljuljano samopoudanje.

Strijelac


Vaše dobro raspoloženje pokretaće vas prema naprijed. U privatnom i ljubavnom životu napokon ćete donijeti odluke koje ste izbjegavali. Ostvarićete ugodne kontakte s partnerovom rodbinom i kao i sa ljudima od kojih možete mnogo naučiti. Bićete kreativni pa će vaš dom zabljesnuti u novom ruhu, osvježen bojama i novim detaljima.

Jarac


Odnosi s rodbinom postaju sve važniji – neko od njih pomoći će vam da se izvučete iz finansijske krize. Bavite li se poslom kreativnog predznaka, daćete najbolje od sebe. Osoba o kojoj razmišljate predložiće vam susret ili ćete primiti poseban izraz naklonosti od nekoga kome je veoma stalo do vas.

Vodolija


Silom prilika, mogli biste doći u kontakt s ljudima s kojima nemate mnogo dodirnih točaka. Pokušajte se prilagoditi, možda ste se ih pogrešno procijenili. Pojedinci će mijenjati planove zbog nekih privatnih obaveza ili problema. Tokom dana osjećaćete neobjašnjivu napetost, a s partnerom ćete se posvađati i bez konkretnog razloga.

Ribe


Moguće je sklapanje povoljnih poslova koji će vam ojačati položaj. Slobodni će sve više vremena provoditi s prijateljima, a posredstvom njih mogli biste upoznati privlačnu osobu. Iscrpljuje vas neraščišćena situacija s bliskim prijateljem. Ako mu objasnite šta osjećate, podstaknućete ga na razgovor i dotaknuti se osjetljivih tema.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info