Dnevni horoskop za 10.04.2020.

0

Ovan


Danas izbjegavajte sve teške i intenzivne situacije. Morate se suočiti sa ljudima koji vam nameću pritisak, ali ćete se mnogo bolje osjećati ako ih natjerate da se pridržavaju običnih stvari.

Bik


Ne ispunjavate očekivanja – vi im prkosite! To bi kod nekih osoba moglo izazvati uznemirenost, ali im pokažite da mislite ozbiljno i oni bi trebalo da bidu u stanju da vide zbog čega se tako ponašate.

Blizanci


Do podneva ćete čuti zanimljive vijesti ili sočan trač koji će vam još više popraviti raspoloženje. Držite lanac komunikacije na nivou kako biste se i nastavili osjećati raspoloženo i veselo.

Rak


Nemojte shvatati lično ako vas danas prijateljica ili član porodice ne razumiju na prvu – to se dešava i jednostavno naučite da se nosite s time. Nježno ih ispravite i nastavite dalje.

Lav


Danas imate mnogo toga za reći i trebalo bi da se nalazite u okruženju “pravih” ljudi. Pokušajte da ih zainteresujete za bar jednu od vaših ideja, jer stvari koje počnete danas biće veoma uspješne.

Djevica


Pokušajte da pregledate male detalje svog najnovijeg projekta – nešto nije sasvim u redu, ali još niste uočili grešku. Kada je uočite, ne bi vam trebalo previše truda da je i ispravite, ali to može usporiti napredak.

Vaga


Danas vaš um žudi za nečim novim pa ga zaokupite nekom novom idejom ili problemom koji je potrebno riješiti. Možda ćete se vinuti u novi svijet mašte, a to je upravo ono što vam je danas potrebno.

Škorpija


Danas se neko nudi da vam pomogne u nečemu, a vi ćete vjerovatno na to i pristati. Nekada vam je potrebno da malo popustite i određeni teret podijelite sa onima koji su spremni da vam olakšaju svakodnevnicu.

Strijelac


Danas nemate mira na jednom mjestu – jednostavno morate biti u pokretu! Čak vam je i važno da stalno budete zauzeti, jer dosada je u ovom trenutku deset puta intenzivnija nego obično.

Jarac


Danas ste okruženi oblakom tračara i pokondirenih tikvi i nikako ih se ne možete riješiti. Možda taj problem možete pretvoriti u prednost ako ih iskoristite i okrenete ka svojim neprijateljima.

Vodolija


Morate naći bolji način da se izrazite i pošaljete poruku – ćaskanje sigurno nije jedan od njih! Srećom, vaša odlična psihička energija pomoći će vam da ostvarite ono što želite ovog popodneva.

Ribe


Vi znate da je život promjena, a danas se ta činjenica opet dokazuje. Vama sva ta promjenjivost možda bolje leži, zato pogledaje oko sebe i vidite možete li nekome pomoći da lakše pregura situaciju.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info