Dnevni horoskop za 05.04.2020.

0

Ovan


Nećete se složiti s partnerom oko neke bitne teme. Možda je i dobro da malo ćutite, da se malo smire strasti. Ako vas očekuje rodbinsko okupljanje, rođendan ili neka druga proslava, pokušajte se uklopiti, jer će vam u protivnom cijelo veče propasti. Ne započinjite razgovore o osjetljivim temama.

Bik


Ne gajite nerealna očekivanja, kada je u pitanju partner. Biće zaokupljen svojim problemima pa zbog toga i nesklon razmišljanju o vašim potrebama. Nemojte mu to zamjeriti, naročito ako se inače tako ne ponaša. Izbjegnite kontakt s onima koji vas nerviraju ili su vam dosadni.

Blizanci


Kucnuo je trenutak za početak ljubavne veze i nove kontakte s drugim ljudima, bilo da je u pitanju poslovni ili privatni život. Vaša nježnost i šarm privući će osobu suprotnog pola koja će vam se približiti i početi udvarati. Bićete spremni za novu vezu, čak i ako prijatelji ili roditelji ne podržavaju vaš izbor.

Rak


Partner bi vas nečim mogao razočarati, a uzrok svađe mogu biti finansije. Ipak, budite realni, jer su takve situacije neizbježne u svakom odnosu. Jedino što ne smijete dopustiti je da se o problemima ne razgovara. Mogli biste se izuzetno dobro provesti ako samo malo popustite željama partnera ili prijatelja.

Lav


Bićete u svom svijetu i skloni preispitivanju. Mnogo toga vas čini nezadovoljnima. Usmjerite se na ono što vam je najvažnije i to najprije riješite. Ako ste zaljubljeni, veče provedite tako što ćete partneru pokazati koliko vam znači.

Djevica


Izvjesne su nesuglasice sa starijim članom porodice koji će vas zamarati svojim ponašanjem. Odmaknite se i radije se prihvatite posla – to će vam pomoći da ne mislite na probleme. Bilo bi dobro da u svakodnevnicu uvedete vježbanje i zdrave prehrambene navike. Započnite dan šetnjom ili vozite bicikl.

Vaga


Većinu slobodnog vremena provešćete s prijateljima u šetnji. Postaćete bliskiji s partnerovim roditeljima ili intenzivirati kontakte s rođacima. Zaljubljeni će s čežnjom iščekivati telefonski poziv. Čak iako do njega danas ne dođe, sasvim je sigurno da ćete veoma brzo ući u novu vezu.

Škorpija


Ako ste u posljednje vrijeme previše izbivali iz kuće ili ste je na bilo koji način zapostavili, trenutak je da joj se više posvetite. Neka vam ljubav i porodica budu u prvom planu i provedite dan s najmilijima obavljajući aktivnosti koje vas opuštaju i donose vam radost.

Strijelac


Ako sve oko vas poziva na akciju, neće vam preostati drugo nego da se i sami uključite u zbivanja. Partner će pronaći pravo rješenje za vašu ćudljivost i to ponajviše svojom nježnošću i pažnjom. Najbolje ćete se osjećati u njegovom društvu, bez obzira na to šta radite.

Jarac


Ako osjećate kako vam ništa ne polazi za rukom, nemojte posustati -­ u razdoblju ste u kojem možete mnogo. Ne razmišljajte stalno o poslu, nepotrebno ćete se iznervirati. Klonite se nejasnih situacija i prevrtljivih ljudi.

Vodolija


Zaželjećete se promjena, iznenađenja i uzbuđenja. Ono stoji da ste u posljednje vrijeme veoma statični i da su promjene neminovne, ali sada ih pravite u skladu sa datim okolnostima. Otiđite u šetnju, čujte se sa dragim ljudima, a uveče se opustite uz dobru knjigu ili film.

Ribe


Bližnjima će biti teže komunicirati s vama ili vas uvjeriti u ispravnost nekih odluka. Čuvajte se spletki i ne dopustite da vas neko uvuče u razgovor koji vam ne odgovara. Ne gubite nadu u budućnost ljubavnog odnosa, koliko god da sad ne vidite izlaz iz krize. Ne petljajte s bivšim partnerom koji je jednom već izigrao vaše povjerenje.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info