Vodolija: Mjesečni horoskop za APRIL 2020. godine

0

Posao. I Saturn i Mars u vašem znaku, sa one pozitivne strane gledano, donose istovremeno odlučnost, strpljenje, volju, ali i ogromnu inicijativu u poslovnom segmentu. A gdje je sve ovo prisutno, rezultati neće izostati.

Sa one negativne – ne budite impulsivni, prezahtjevni i ne iritirajte sve oko sebe i to tokom prve dekade aprila – samo ćete natovariti nervozu i sebi i drugima. Za vas je ovo povoljan mjesec, sa mnogo novih prilika, ali i novih načina funkcionisanja. Bićete kreativni i u svom fazonu u potpunosti.

Ljubav. Kao i kod nekih drugih znakova i kod vas se sve u ovom periodu svodi na to koliko je suštinski odnos sa partnerom stabilan.

Ukoliko to nije slučaj, jedino što ćete vi osjećati od strane voljene osobe jeste pritisak i željećete da se tog pritiska oslobodite pa su, naročito u prvoj polovini aprila, moguće jače rasprave koje kod nekih od vas mogu dovesti do makar kratkotrajnog prekida odnosa.

Ukoliko je vaša veza na stabilnim osnovama, osjetićete potrebu za više uživanja, više pozitivne energije i više zajedničkih, aktivnih momenata sa partnerom. Ovi drugi pred sobom imaju izuzetno lijep period, a oni prvi – razmislite dobro šta želite.

Slobodne Vodolije, kod vas je situacija prilično jasna. Jedna sigurno, a moguće i više osoba pronalaze put do vas i to neće spriječiti ni trenutne represivne okolnosti. Ovo je izuzetan period da se rode neke nove ljubavne priče i to one koje i te kako mogu biti ozbiljne i trajati.

Zdravlje. Imate više nego dovoljno energije koju treba jednim dijelom izbacivati kroz fizičku aktivnost, jer će vam to jako prijati. Starije Vodolije mogu imati tegobe sa pritiskom i cirkulacijom.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info