Vaga: Mjesečni horoskop za APRIL 2020. godine

0

Posao. Promjene koje ćete unijeti u svoje poslovanje u prvoj dekadi aprila, vrlo brzo će se pokazati kao jako dobre. Ne možemo da kažemo da je pred vama miran poslovni mjesec, ali je svakako period koji će riješiti mnogo toga i koji će vam donijeti preduslove za dobro poslovanje.

Dolazićete u trenutke kada će vam se činiti da ne možete da se izborite sa ograničavajućim okolnostima i teškim ljudima, ali ćete svojim pozitivnim stavom i izuzetno naglašenim intelektualnim sposobnostima iz ovoga isplivati.

Ljubav. Prva dekada aprila je obojena prilično jakom energijom i nezahvalno je prognozirati kako će se to odraziti na vaše emotivne relacije. Kod nekih sve će biti više nego savršeno, sa mnogo više strasti i divnih momenata, ali kod drugih ovo može dovesti do ozbiljnijih rasprava, čak i iznenadnih odluka o prekidu veze.

Ukoliko je moguće, naročito vi drugi, iskulirajte malo ovaj period,  jer već ulaskom u drugu dekadu aprila ulazite u neuporedivo bolji period koji će trajati dosta dugo.

Sada imate odlične mogućnosti ne samo za popravljanje odnosa, već i za postepeno pokretanje i realizaciju zajedničkih planova. Dobra komunikacija, mnogo strasti i neki predivni, smijehom ispunjeni, zajednički trenuci.

Slobodne Vage, vaših pet minuta je zaista došlo. U potpunosti sudbinski mjesec za ljubavna pitanja, koji vam može donijeti predivnu emotivnu priču u kojoj ćete uživati.

Zdravlje. Prva dekada aprila je zdravstveno nepovoljna i u njoj se često možete osjećati kao da ste bez fizičke snage i mentalno prilično iscrpljeni. Ostatak mjeseca je povoljan po vas.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info