Strijelac: Mjesečni horoskop za APRIL 2020. godine

0

Posao. Kod vas je prva dekada aprila period u kojem se neke stvari mijenjaju, možda prelamaju i preko koljena, period u kojem usvajate drugačije obrasce ponašanja i počinjete da u poslu funkcionišete na drugačiji način.

Promjene su sada naglašene, a te promjene – pa makar bile i neprijatne u početku – sada vas vode ka dobroj poslovnoj realizaciji i uspjehu. I pored okolnosti koje su takve kakve su, za vas je ovo izuzetno povoljan period u kojem ćete pronaći dobre prilike i umjeti da ih realizujete.

Ljubav. Nervoza je prisutna kod vas tokom prve dekade aprila i, u suštini, ovo je jedini period u kojem bi u vašim emotivnim relacijama moglo dolaziti do rasprava, nesporazuma ili problema u komunikaciji. Ostatak perioda donosi usklađivanje, donosi otvorene razgovore koji podižu pozitivnu energiju, a takođe donosi i više strasti i podsticajnih momenata između vas dvoje.

Dakle, sa nešto više tolerancije početkom mjeseca, sa nešto više razumijevanja i sa obostranom željom da se prevaziđu razlike, ovo bi mogao biti prilično povoljan ljubavni mjesec za vas.

Slobodni, emotivne prilike vas neće zaobići tokom ovog perioda. Čak i da niste u periodu kada tražite ljubav, ne brinite – ona će potražiti vas i to preko segmenta okoline i društvenih mreža.

Ono što je interesantno jeste da u nekom trenutku možete shvatiti da vas privlači više osoba – potrebno je da napravite dobar izbor, odluke su na vama.

Zdravlje. Budite što više fizički aktivni, da biste se osjećali dobro. Nešto više obratite pažnju u saobraćaju u prvoj dekadi mjeseca, a to je istovremeno i period kada se možete povrijediti ili prehladiti.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info