Škorpija: Mjesečni horoskop za APRIL 2020. godine

0

Posao. Morate da se prilagodite okolnostima u kojima ste, koliko god to doživljavali kao zatvor iz kojeg jedino želite da pobjegnete. Impulsivno ponašanje i ono učinjeno iz inata samo vam donose štetu, korist nikako.

Ne donosite brzinske odluke, nije vrijeme za to. Vrlo brzo ćete naučiti da to što radite stvari na drugačiji način ne znači da je to loše po vas i po vaše poslovanje. Kreativni ste, sa puno novih ideja i rješenja – ubacite sve to u svoju poslovnu svakodnevnicu i nećete proći nimalo loše tokom aprila.

Ljubav. Škorpije bi trebalo da kuliraju i da ne talasaju previše tokom prve dekade aprila. Nervozni ste za sve pare, prilično impulsivni, nagli i možete svojim ponašanjem prilično uzdrmati temelje emotivne relacije u kojoj ste.

To bi zaista bila šteta, jer vam vrlo brzo, već ulaskom u drugu dekadu mjeseca, slijedi neuporedivo bolji period, sa svrsishodnijom i ljepšom komunikacijom sa osobom koju volite.

Svoju trenutnu neurotičnost smirujte na drugačiji način, a ne svađama i istjerivanjem sopstvene volje, a na štetu odnosa u kojem ste. Uskoro ćete biti bolje, što će se odmah primijetiti poboljšanjem i strasti i lijepih dešavanja sa osobom koju volite.

Slobodne Škorpije, za vas u ovom mjesecu slijede ljubavna iznenađenja koja će biti aktuelna od druge dekade aprila pa nadalje. Imaćete jako lijepu komunikaciju sa nekom osobom, što će sve voditi ka ozbiljnoj mogućnosti da se pretvori u jaku emotivnu priču.

Zdravlje. Grlo vam je osjetljivo u prvoj polovini mjeseca. Generalno gledano, imate dobru energiju, više budite fizički aktivni, jer će vam to prijati i smirivati vas.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info