Ribe: Mjesečni horoskop za APRIL 2020. godine

0

Posao. Manja nervoza u prvoj polovini mjeseca, najviše iz razloga što se ne osjećate potpuno sigurno u trenutnim okolnostima, a sa druge strane – obaveza je previše i povremeno oscilirate.

Međutim, sve ovo ide ka rješavanju i ka stabilizaciji pa slobodno možemo reći da je pred vama povoljan period koji će vam donijeti mnogo aktivnosti, mnogo dogovora i koji će i kod vas probuditi jednu pozitivnu energiju i želju da što bolje iskoristite prednosti koje vam se nude. Čekaju vas iznenađujuće poslovne ponude.

Ljubav. Situacije koje vam prave problem, najprije u glavi i zbog kojih se povremeno loše osjećate, razriješiće se do kraja prve dekade mjeseca.

U tom periodu bi trebalo da se trudite da ne budete naprasiti u komunikaciji sa voljenom osobom i da se ne nervirate, jer za to nema potrebe. Uskoro će se stvari promijeniti i vi ćete ponovo biti u jednom lijepom elementu i dobrom raspoloženju.

Naročito će duže emotivne priče i bračne veze biti dobro postavljene tokom druge i treće dekade mjeseca, jer ćete vi i partner imati odličnu komunikaciju i razumijevanje. U vezama koje traju kratko ili gdje postoji određena nesigurnost, biće manjih oscilacija, ali bez velikih preokreta.

Slobodne Ribe, dobar mjesec za komunikaciju sa suprotnim polom i za to da se energetski dignete, živnete i osjetite sigurnije. Da li će biti konkretnog ulaska u emotivnu priču, to je već pitanje, ali ćete svakako uživati u danima koji su ispred vas.

Zdravlje. Nešto više nervoze i problema sa spavanjem u prvom dijelu mjeseca. Ostatak perioda je povoljan po vas.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info