Rak: Mjesečni horoskop za APRIL 2020. godine

0

Posao. Prva polovina mjeseca je promjenjiva i u tom periodu ćete češće nego inače biti u nekoj vrsti konflikta – ili sami sa sobom ili sa onima sa kojima sarađujete. Nekako vam je teško da se prilagodite – ili na okolnosti ili na energiju onih koji su oko vas – i bićete rastrojeni ili prilično nervozni.

Promjene u načinu funkcionisanja nisu ono što vam trenutno prija i trebaće vam vremena da ih prihvatite. Drugi dio aprila je lakši, donosi da se vaša pozitivna energija budi i da sa radošću krećete u nove planove.

Ljubav. Sve se u ovom mjesecu zasniva na sigurnosti. Koliko se osjećate emotivno sigurno i stabilno u postojećim emotivnim relacijama – toliko ćete biti sposobni da voljenoj osobi pružite. Sada vam je jako potrebna toplina, razumijevanje i osjećaj zaštićenosti i ukoliko vam partner to bude pružao, lakše ćete izlaziti nakraj sa bilo kojom situacijom tokom aprila.

Međutim, ukoliko se partner postavi hladno, dominantno ili čak ljubomorno, postoji opasnost da kroz ovaj period prođete prvenstveno u unutrašnjem neskladu i da preispitujete odnos u kojem ste, ali i sebe.

Slobodni Rakovi, sigurno je da ćete tokom aprila imati interesantne komunikacije, čak flertove sa jednom ili više osoba.

Sada se sve odvija na nekoj lakoj, lepršavoj, neobaveznoj bazi – to će vam negdje i prijati, jer vas opušta i donosi vam pozitivno raspoloženje. Lijepa komunikacija sa suprotnim polom učiniće da se osjećate dobro.

Zdravlje. Smirujte unutrašnju nervozu fizičkom aktivnošću, ali i nekim relaksirajućim momentima. Više se posvetite sebi.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info