Ovan: Mjesečni horoskop za APRIL 2020. godine

0

Posao. I pored okolnosti koje su takve kakve jesu, pred Ovnovima je dosta dobar poslovni mjesec. Naročito će dobro proći svi oni koji rade u IT kompanijama ili se bave programiranjem u privatnoj verziji.

Međutim i pred ostalima je jedan živ period u kojem vi, poslije početne statične faze, odjednom dobijate novu snagu i krećete da praktikujete nove ideje i načine poslovanja. Ne preporučuje vam se igranje novcem i rizične finansijske akcije tokom prve dekade mjeseca.

Ljubav. Mjesec za popravljanje komunikacije sa emotivnim partnerom, što će najnaglašenije biti od ulaska u drugu dekadu aprila pa nadalje. Prvih desetak dana je obojeno prilično nervoznom energijom i u tom periodu bi trebalo da vodite računa da svojom impulsivnošću ne dovedete do većih rasprava sa osobom koju volite.

Pojačanu energiju, koja postoji u vama, trenutno iskoristite na drugačiji način – da unesete više živosti i lijepih momenata u zajedničke trenutke sa partnerom.

Slobodni Ovnovi – Venera u vašem polju okoline, komunikacije, lakih priča i vaš vladar u polju društvenosti i prijateljstva prvo će otvoriti šansu za jače kontakte sa suprotnim polom preko društvenih mreža, ali i iz vaše neposredne blizine.

Postoji šansa za flert sa više osoba, ali o nekoj konkretnijoj odluci sa vaše strane i okretanju samo ka jednoj možemo da pričamo tek od posljednjih desetak dana aprila.

Zdravlje. Vrlo dobro. Samo početkom mjeseca možete imati naglašenije hronične tegobe ili biti skloni povređivanju.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info