Jarac: Mjesečni horoskop za APRIL 2020. godine

0

Posao. Jednim dijelom će se teret, koji ste osjećali u dužem vremenskom periodu, skinuti sa vas i to u prvoj polovini mjeseca. Počećete da se osjećate bolje, pogotovo kada se aktivnosti budu ubrzale i kada češće budete u kontaktu sa osobama koje vas dodatno podstiču i koje razumiju vašu kreativnost i ideje.

Ovo nije loš period pa čak iako vam se bude činilo da se sve uglavnom odvija na polju planova, a da realizacija ostaje za kasnije. Neke pozitivne promjene se dešavaju i to ćete ubrzo osjetiti.

Ljubav. Ono što je jako bitno jeste da Jarčevi tokom aprila moraju da se trude da istinski i suštinski komuniciraju sa voljenom osobom.

Naime, ovdje postoji mogućnost da se na neki način zatvorite, povučete – bilo iz razloga što niste trenutno u nekom podsticajnom elementu, bilo zato što vam se ponašanje voljene osobe ne dopada i počinjete da sumnjate u nju. Bilo prvo ili drugo – bolje je progovoriti, otvoriti se, jer to može da donese razjašnjenje.

Ćutanje i povlačenje može samo da napravi distancu i unese neku formu zahlađenja. Nemojte dozvoliti da na površini sve izgleda kao da je mirno, ali da se vi iznutra ne osjećate dobro. Bolje je reći, nego prećutati.

Slobodni Jarčevi, postoje u ovom periodu mogućnosti za flertovanje, za zainteresovanost za nekog, za finu komunikaciju, ali je pitanje koliko vi sada možete ostvariti nešto zaista ozbiljno. Ako vam neka osoba prija, pričajte sa njom, ali ne žurite u vezu.

Zdravlje. Povoljan zdravstveni period, osim za starije Jarčeve koji češće mogu imati probleme sa krvnim pritiskom, cirkulacijom, alergijama i prehladama.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info