Djevica: Mjesečni horoskop za APRIL 2020. godine

0

Posao. Prvih desetak dana aprila će donijeti osjećaj frustriranosti, napetost i možda velike promjene u poslovnom segmentu koje vam i mogu, ali i ne moraju, prijati. Kako god bilo, tek ulaskom u drugu dekadu mjeseca i nadalje shvatićete da je sve ovo bilo više nego pozitivno po vas i od tog momenta ste u punom radnom fazonu.

Kakve god da su okolnosti – vi ćete imati posla. Od vas će se očekivati veliko, najvećim dijelom mentalno angažovanje i posvećenost projektima i poslovima koji se u ovom periodu rađaju.

Ljubav. Ko ne bude tražio svađu sa emotivnim partnerom, neće je ni pronaći. Ko bude želio da u svakom trenutku razgovara sa voljenom osobom o bilo kojoj prijatnoj, neprijatnoj ili čudnoj situaciji, imaće odličnu komunikaciju tokom cijelog aprila.

Ko se bude trudio da razjasni nedoumice, da pokaže emociju i bliskost – isto će dobiti zauzvrat.

Naravno, postoje i one druge situacije i druge osobe, a koje će povremeno upadati u nervozu i težiti da na neki impulsivniji način djeluju prema voljenoj osobi. Za vas možemo reći da bi bilo mnogo bolje da ovakav način funkcionisanja preskočite – i zbog partnerovih i zbog svojih živaca.

Slobodne Djevice, postoji šansa da vam se više osoba tokom ovog perioda dopadne. Ne savjetuje vam se impulsivni ulazak u neku priču, pogotovo ako je on baziran samo na strasti i hemiji. Dajte sebi malo vremena da provjerite da li je ovo neko ko zaista zavređuje vašu pažnju.

Zdravlje. Nepovoljni zdravstveni aspekti vezuju se samo za prvu dekadu mjeseca. U tom periodu se više pričuvajte i od prehlada, ali i od mogućnosti za povrede.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info