Blizanci: Mjesečni horoskop za APRIL 2020. godine

0

Posao. Olakšanje u poslovnom segmentu će biti prisutno i naglašeno od ulaska u drugu dekadu aprila. Dobićete priliv nove energije, magla oko vas će početi da nestaje i biće vam jasno na koji način i kuda se trebate usmjeriti.

Koliko god to u trenutnim okolnostima izgledalo kao čudno, vi ćete privlačiti poslovne prilike i u ovom mjesecu imati mnogo dogovora i kvalitetne komunikacije i sa starim, ali i sa novim saradnicima. Promjene koje se dešavaju, vezano za posao, vrlo brzo će pokazati svoju pozitivnu stranu.

Ljubav. Za one u vezama i braku ovo je, generalno gledno, pozitivan period. Venera u vašem znaku davaće vam sposobnost da na lakši način izađete nakraj sa, potencijalno neprijatnim, situacijama koje mogu biti aktivne u prvih desetak dana aprila, kada može biti naglašenija i ljubomora, ali postojati i jak unutrašnji pritisak i kod vas i kod voljene osobe.

Jednom kada ovo prevaziđete i raščistite situaciju, očekuje vas do kraja mjeseca uglavnom dobro raspoloženje i međusobni sklad koji bi eventualno mogle pokvariti samo rasprave oko finansija. Postoji dobar preduslov da ćete uspjeti oko svega da se dogovorite pa iskoristite prednosti koje vam ovaj period daje.

Slobodni Blizanci, sa Venerom u polju ličnosti, svakako će privući više udvarača, ali i sami biti skloni flertovanju i sjedenju na par stolica odjednom.

U ovom periodu se mogu pokrenuti nove emotivne priče, ali njihova trajnost i tok su pod velikim znakom pitanja.

Zdravlje. U prvoj dekadi mjeseca ste jako osjetljivi, i fizički i mentalno. Poradite na svom imunitetu, ali isto tako u ovim danima pronađite način da izbacite nagomilanu negativnu energiju.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info