Bik: Mjesečni horoskop za APRIL 2020. godine

0

Posao. Do desetog aprila je prisutna velika neizvjesnost pa čak i konflikti vezani za poslovni segment. Pritisak od strane nadređenih može biti naročito naglašen, a neke njihove odluke vas mogu iznenaditi. Trudite se da vi ne potencirate na raspravama – ovo su prolazni momenti koji će ubrzo splasnuti.

U suštini, stvari će polako početi da postaju i jasnije i mirnije od ulaska u treću dekadu mjeseca. Ukoliko se vaša firma bavi prodajom preko interneta ili nekim vidom trgovine – proći ćete neuporedivo lakše kroz april mjesec.

Ljubav. Prva dekada mjeseca nije povoljna u vašim emotivnim relacijama. Prisutno je dosta nervoze i povišene energije – partnerovo ponašanje vas može neprijatno iznenađivati, a oboje ćete biti skloni naglim i impulsivnim potezima i odlukama.

U ovom periodu pokušajte da energiju preokrenete na pozitivnu stranu na taj način što ćete pronaći zajedničke aktivnosti koje vam oboma donose dobro raspoloženje i koje dovode do lijepih promjena. Ostatak aprila je vrlo korektan – jednom kada se unutrašnje tenzije spuste, shvatićete da se i te kako možete složiti i uživati u zajednički provedenom vremenu.

Slobodni Bikovi mogu tokom prve dekade imati neprijatnosti od strane osoba koje su previše nasrtljive ili koje vas smaraju konstantnim pokušajima da vas uvuku u komunikaciju.

Posljednja dekada mjeseca budi velike strasti i uvodi vas u vrijeme kada ćete biti sigurni da ste pronašli ono što ste željeli.

Zdravlje. Nemojte gomilati nervozu. Pronađite način da je izbacite, najbolje kroz fizičku aktivnost. Respiratorni sistem će vam biti osjetljiv u periodima naglašenijih vremenskih promjena.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info