Dnevni horoskop za 29.03.2020.

0

Ovan


Malo toga ćete danas moći isplanirati. Gosti bi mogli otkazati zakazanu posjetu ili će dogovor za izlazak i druženje biti otkazan. Nemojte dopustiti da vas to izbaci iz takta. Preostalo slobodno vrijeme iskoristite za sebe, posebno ako ste neispavani i umorni. Na kraju, najvažnije i jeste da se odmorite, bez obzira na sve.

Bik


Otvoreno ćete govoriti o svojim problemima ili planovima i rado saslušati druge. Lako ćete osvajati simpatije ljudi, ali u nekim trenucima jednostavno nećete moći zadržati za sebe poneku ironičnu primjedbu. Sklonost tjeranju inata biće primjetna i u ljubavnom životu pa ćete naići na partnerove kritike.

Blizanci


Zabava i rekreacija u društvu pružiće vam olakšanje od briga pa ako osjetite da vas hvata neraspoloženje, ne ustručavajte se da pozovete nekoga s kim ćete popiti kafu i dobro se ispričati. Odnos s djecom, vašom ili bliže rodbine, biće izvor velikog zadovoljstva.

Rak


Osjećate da ste blizu cilja, ali istovremeno ste udaljeni svjetlosnim godinama, jer vaše poruke nisu dovoljno ozbiljno shvaćene. Pokažite da znate šta radite i prepustite svojim djelima da govore umjesto riječi.

Lav


Profit je profit, bez obzira na izvor, ali ipak trebate biti pažljivi da pri tome ne povrijedite neku vama blisku osobu ili prekršite zakon. Zato, nemojte se previše truditi nego prepustite situaciji da se riješi sama od sebe.

Djevica


Snovi, neočekivane ideje koje vam dolaze niotkuda i čvrsto uvjerenje da ste u pravu nisu pali s Marsa, nego su posljedica dugotrajne pripreme i promišljanja. Nemojte kompromitovati do sada postignuto nepromišljenim, ali konvencionalnim potezima.

Vaga


Previše ste izbirljivi i to dobro znate. Zato ili zaboravite na nove ideje koje vam padaju na pamet na privatnom planu ili preispitajte svoje kriterije, jer upravo vam oni prave najviše problema na privatnom planu.

Škorpija


Konflikti vam nisu strani, ali jednako tako oduvijek imate osjećaj za mjeru. Prema tome, nemojte siliti stvari za koje ste unaprijed sigurni da neće proći, nego pronađite kompromis koji vam najviše odgovara i učinite ga mogućim.

Strijelac


Glava i srce trebalo bi da idu ruku pod ruku danas, jer svaki nesklad među njima stvoriće grozne probleme, više drugima nego vama. Upravo zbog toga razmišljajte na više nivoa i očekujte negativne mogućnosti kako biste ih spriječili na vrijeme.

Jarac


Ovo je vjerovatno najgluplji dan za Jarce u čitavom lunarnom ciklusu, dan kada se možete prehladiti bez razloga, udariti glavom u vrata ili slomiti nogu u kupatilu pa zbog toga budite oprezni i bez prevelikog izlaganja opasnostima.

Vodolija


Jednostavno zaboravite na pretjerano izlaganje oku javnosti tokom današnjeg dana – nije baš vrijeme za cirkus. Mirno i staloženo prođite kroz dan bez prevelikog uzbuđivanja ili pokušaja istjerivanja pravde.

Ribe


Trebalo bi naći pravu mjeru između tolerancije i konfrontacije, jer danas ni jedno ni drugo neće funkcionisati kako treba. Podviknite u slučaju da osjetite potrebu, ali budite spremni na povlačenje u slučaju preagresivnog odgovora.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info